Optakt: Chelsea kan snuppe United-rekorder

Hollænderen, der endnu ikke har scoret i Premier League siden sit comeback, er nemlig med en halv uges forsinkelse i truppen til den prestigefyldte og…

Hollænderen, der endnu ikke har scoret i Premier League siden sit comeback, er nemlig med en halv uges forsinkelse i truppen til den prestigefyldte og relativt betydningsløse hjemmekamp mod Mourinhos mestre fra Chelsea.

Helt betydningsløs er matchen nu heller ikke, og slet ikke hvis man interesserer sig for Premier Leagues rekorder. Med en sejr kan Chelsea nemlig snuppe to af slagsen i Uniteds baghave – mod lige netop De Røde Djævle. Vinder Chelsea vil de nemlig slå Uniteds rekord med 28 ligasejre på en sæson og samtidig vil de overgå Uniteds 92 point, hvilket er det højeste, der indtil videre er givet ud i Premier Leagues historie. Opnår Chelsea uafgjort tangerer de rekorden.

For at hindre London-mandskabet i i hvert fald at sætte nye Premier League-rekordstandarder foran Uniteds publikum, forventes Sir Alex Ferguson endnu engang at kalde alle sine rutinerde kræfter til samling. Efter at flere stjerner såsom Wayne Rooney, Paul Scholes og Roy Keane fik sig en pause i lørdagens chancesløseri mod West Bromwich, så skal de være med til at forsøge at pådrage Chelsea deres andet nederlag i Manchester i sæsonen – efter man tabte til City i efteråret på det kommunalt finansierede stadion i midtbyen.

Chelsea derimod at give spilletid til en del reserver, eftersom det der kan vindes er vundet i denne sæson. Blandt ventes det at Carlo Cudicini fortsætter i kassen, mens der ikke er sikkerhed omkring, hvem de andre førsteholdsspillere der må tage plads på bænken bliver. Det er dog sikkert, at det ikke bliver Frank Lampard, idet han formentlig ikke har meget lyst til at bryde sin imponerende rekord med 145 Premier League-kampe i træk, spiller han i tirsdagens dyst.

Forrige artikel

Reserve: Manchester City - Manchester United

Næste artikel

Ronaldo VIL vinde væddemål med Fergie

ANNONCE