Optakt: Crystal Palace – Manchester United

Efter tre uafgjorte kampe på stribe skal Manchester United gerne tilbage på sejrssporet mod Crystal Palace, der selv er i dårlig form.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

For et par kampe siden var vi nok mange, der sad med en følelse af, at Manchester United svingede for meget i resultater og præstationer. Nu kan vi så konstatere, at der i hvert fald er kommet noget stabilitet ind i resultaterne. De tre seneste kampe er således endt uafgjort (fraregnet straffesparkskonkurrence), men det er ikke ensbetydende med, at præstationerne har været lige gode hver gang.

Spillet er stadig for langsomt og omstændigt efter min mening. Den omfattende, og i sidste ende ufrugtbare, boldbesiddelse er kedelig at se på, men når det giver resultater, kan man som fan godt leve med det. Omvendt kort er tålmodigheden, når det ikke munder ud i tre point.

Det ville klæde United at få lidt mere fart i spillet. Blive lidt mere direkte. Nu har vi efterhånden fået stabiliseret defensiven med kun ét indkasseret mål i fire kampe, så tiden er vist moden til, at de offensive kræfter folder sig ud.

Apropos offensive kræfter og deres udfoldelse så ville det da være dejligt, hvis Wayne Rooney fik kickstartet sin sæson. Anføreren har scoret lidt hist og pist, men nogen god sæson har det ikke været hidtil. Det handler selvfølgelig ikke kun om mål, men hans anonyme præstationer har ikke gjort meget for at afhjælpe noget af den kritik, han har modtaget.

Lad ham da bare komme i gang mod et Crystal Palace-mandskab, der ganske vist ligger på en respektabel syvendeplads, men som også har tabt de seneste tre kampe i alle turneringer. Hjemmeholdet har endda et par skader og tvivlsomme spillere på vigtige positioner, som du kan læse længere nede, og United får ikke meget mere gunstige vilkår for at tage alle tre point med hjem fra London.

Dato, tid og sted:
Kampens spilles lørdag den 31. oktober kl. 16.00 på Selhurst Park.

Dommer:
Mike Jones passer fløjten.

Skader og karantæner:
James Wilson, Antonio Valencia, Paddy McNair og Memphis er alle ude med skader. Det samme er Luke Shaw naturligvis.
Hos Crystal Palace sidder angriberne Connor Wickham og Marouane Chamakh ude. Derudover er Yohan Cabaye, Jason Puncheon og Pape Souaré.

Mulige startopstillinger:

Crystal Palace
Hennessey
Kelly – Hangeland – Dann – Souaré
McArthur – Cabaye
Zaha – Puncheon – Bolasie
Gayle

Manchester United
De Gea
Darmian – Smalling – Jones – Rojo
Schweinsteiger – Schneiderlin
Mata – Herrera – Martial
Rooney

Hold øje med:
Som dem fremgår længere oppe, er Yohan Cabaye tvivlsom til opgøret. Hvis franskmanden ikke bliver klar, er det værd at have opmærksomheden rettet mod Yannick Bolasie. Congoleseren har fart og driblekundskaber som få, og han er udstyret med en fysisk styrke til at matche dem. Er desuden nomineret til Årets Spiller i Afrika.

Sagt om kampen:
”Vi kan være skuffede i aften, men i morgen må vi rette fokus mod lørdag. Der gælder det en stor og vigtig kamp ude mod Crystal Palace, så der må vi rejse os og komme godt tilbage efter denne forestilling.” – Chris Smalling

Skribentens bud på kampens resultat:
Det kan godt være, at Uniteds seneste resultater ikke imponerer nogen, men Crystal Palace er heller ikke ligefrem i frygtindgydende form. Holdet har tabt tre kampe på stribe, og selv om man ikke skal underkende den effekt, som stemningen på Selhurst Park har, så er det en kamp, United bør vinde. Overbevisende bliver det dog næppe, og jeg tror på en smal 2-1-sejr.

Vidste du, at…

  • Palace-manager Alan Pardew har en relativt svag statistik mod United. Med to sejre og to uafgjorte i 13 kampe har han samlet 0,62 point i gennemsnit. Omvendt har Louis van Gaal vundet begge sin opgør mod Palace.
  • Manchester United har ikke tabt til Crystal Palace i Premier League-æraen. Ti sejre og to uafgjorte er det blevet til. Målscore: 24-4.
  • De røde djævles statistik på Selhurst Parl er også fornuftig. I de seneste seks opgør er United kun gået fra banen uden at score én gang og har scoret ti mål i det hele.
  • United har en ganske uhyggelig statistik på allehelgensaften – eller halloween, om man vil. 6 sejr, 6 uafgjorte og 6 nederlag.

Seneste fem kampe
Crystal Palace
Manchester City 5 – Crystal Palace 1
Leicester 1 – Crystal Palace 0
Crystal Palace 1 – West Ham 3
Crystal Palace 2 – West Bromwich 0
Watford 0 – Crystal Palace 1

Manchester United
Manchester United 0 – Middlesbrough 0 (1-3)
Manchester United 0 – Manchester City 0
CSKA Moskva 1 – Manchester United 1
Everton 0 – Manchester United 3
Arsenal 3 – Manchester United 0

TV:
Kampen vises på TV3+ og 6’eren.

Hvem spiller rivalerne mod:
Chelsea – Liverpool (lør 13.45)
Swansea – Arsenal (lør 16.00)
Manchester City – Norwich (lør 16.00)

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Memphis, Valencia og Wilson ude

Næste artikel

LvG: Scholes-kritik har ingen effekt på mig

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share