Optakt: Endnu et besøg fra naborivalerne

Søndag eftermiddag får Old Trafford endnu engang besøg af Scouserne. Her er alt, du bør vide inden kampstart.

Manchester United er på udkig efter flere Liverpool-succeshistorier, når de får besøg af rivalerne fra nabobyen. Selvom United vandt holdenes seneste møde i FA Cuppen, kommer denne kamp nok til at føles noget anderledes, da udebaneholdet kan nå toppen af Premier League-tabellen med en sejr.

Manchester United

Manchester United led et bemærkelsesværdigt 4-3 nederlag til Chelsea i Premier League torsdag. De forurettede Red Devils kan have svært ved at komme tilbage mod titeljagende Liverpool på Old Trafford.

United førte 3-2 på Stamford Bridge, før Cole Palmer fuldendte sit hattrick med mål i det 100. og 101. minut.

Bare et par uger tidligere havde United fejret en dramatisk 4-3-sejr, da Amad Diallo scorede i sidste minut af ekstra tid for at sikre en sejr i FA Cup’ens kvartfinale mod Liverpool.

Erik ten Hags hold var i sidste weekend heldige med en uafgjort 1-1 mod Brentford, hvor Bierne havde 31 forsøg på mål og ramte træværket fire gange.

Liverpool

Scouserne opnåede i torsdags en førsteplads i tabellen, som helt sikkert giver dem en masse blod på tanden. Lige nu ligger de kun 1 point bag Arsenal, og med en kamp på hånden, har de store forhåbninger om at gøre

Liverpools hold og fans har helt sikkert en drøm om at hædre deres snart afgående træner, Jürgen Klopp, med en sejr og en pokal.

Head to head

  • Manchester United sejre: 91
  • Uafgjorte: 69
  • Liverpool sejre: 81

Dato, tid og sted

Søndag d. 7. april kl. 16:30 (dansk tid) på Old Trafford i Manchester.

Dommer

Anthony Taylor kommer til at styre slagets gang.

Skader og karantæner

Manchester United: Midterforsvarerne Raphael Varane og Jonny Evans pådrog sig begge skader mod Chelsea, så Willy Kambwala kan komme til at starte. Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia og Anthony Martial lader alle til at være ude med skader. Casemiro er tvivlsom op til kampen.

Liverpool: Wataru Endo og Andy Robertson erstatter muligvis Ryan Gravenberch og Joe Gomez i startopstillingen. Alisson, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic og Ben Doak lader til at være ude af kampen.

Mulige startopstillinger

Manchester United:

Onana

Wan-Bissaka – Kambwala – Maguire – Dalot

McTominay – Mainoo

Antony – Fernandes (C) – Garnacho

 Hojlund

Liverpool:

Kelleher

Bradley – Konate – Van Dijk – Robertson

Endo – Mac Allister – Szoboszlai

Salah – Nunez – Diaz

Hold øje med

Alejandro Garnacho er svær at få hænderne ned over. I kampen mod Chelsea snuppede han kampens spiller for næsen af hjemmeholdets hattrickhelt. Jeg håber at se mere fra ham i dag, om det så bliver mål eller assists, så er jeg sikker på, at han kommer til at spille en vigtig rolle i opgøret.

Skribentens bud på et resultat

Uniteds mange skader i forsvaret, kan blive en stor udfordring mod de målglade rivaler, som i gennemsnit scorer 2,8 mål i ligakampene i denne sæson. De Røde Djævle har dog heller ikke noget imod at score, når chancerne så byder sig. Kampen får et x herfra. 2-2.

Hvor kan man se kampen?

See og Viaplay.

Forrige artikel

Jagten på nummer 250: Don Gibson, nummer 18, 1947-1955

Næste artikel

Lovende 17-årig back er med i kamptruppen til Liverpool-kampen

ANNONCE