Optakt: Et skridt tættere på avancement

Manchester United får endnu en chance for, at få skovlen under de tyrkiske mestre, og dermed tage et stort skridt mod avancement i Champions League.

Manchester United skal, efter en sløv indsats mod West Bromwich i weekenden, prøve at fortsætte deres momentum og sikre sig den tredje sejr i træk. Det kræver dog en sejr mod Istanbul Basaksehir, og der var ikke mange roser at uddele, efter det sidste møde mellem de to klubber. Solskjærs tropper får dog på ny muligheden for, at skåne United-fansne for en hovedpine, når de tyrkiske mestre tirsdag aften gæster Old Trafford. En kamp hvor tre point er utrolig vigtige for Manchester United. For selvom de røde djævle ligger nummer ét i gruppe H, er der stadig et stykke vej til avancement. De sidste to kampe byder nemlig på PSG hjemme og RB Leipzig ude, og det må derfor siges, at det på papiret er den letteste af de tre resterende Champions League kampe, som Manchester United skal spille tirsdag aften.

United er også det hold, der kommer mest formstærke ind til kampen. For på trods af en haltende sejr lørdag aften, kommer United også med et flot 3-1 resultat mod Everton i bagagen. Istanbul Basaksehir måtte derimod se sig slået 3-2 af Besiktas i weekenden. Man sidder dog stadig med fornemmelsen af, at der er en hvis risiko for, at United fejler på ny. Det er nemlig kampene, som på papiret skal vindes, hvor United-holdet har haft det sværest. United-offensiven har været idé-løs mod kompakte modstandere, og i det seneste møde led de røde djævle under tyrkernes kontrakniv. Det bliver derfor essentielt, at kaptajn Maguire og de resterende tropper møder op med fuld koncentration.

Hvis det bliver til en sejr tirsdag aften, ser det dog godt ud for Manchester United, der kommer op på ni point, og dermed tager et stort skridt mod avancement til knockout-fasen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles tirsdag d. 24 november klokken 21:00 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Ovidiu Hetagan fra Rumænien.

Skader og karantæner:

Manchester United er foruden Luke Shaw, Phil Jones og Jesse Lingard. Lingard er ellers lige blevet klar efter en skade, men har været nødsaget til at selvisolerer, efter at han har været i kontakt med en Corona-smittet. Derudover er Paul Pogba og Eric Bailly tvivlsomme.

De tyrkiske mestre må undvære Caicara, Crivelli og Aleksic.

Mulig(e) startopstilling(er):

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka – Tuanzebe – Maguire – Alex Telles

Fred – McTominay

Mata – Bruno Fernandes – Rashford

Martial

 

Istanbul Basaksehir:

Günok

Rafael – Skrtel – Epureano – Bolingoli

Topal – Kahveci

Visca – Özcan – Turuc

Guldbrandsen

Hold øje med:

Demba Ba scorede senest mod Manchester United, men Guldbrandsen har, med tre mål i de sidste to kampe, været den skarpeste angriber hos tyrkerne i den seneste tid. Hans fart og eksplosive skud er en stor trussel for Uniteds forsvar. Derudover skal der lukkes ned for kontraspillet der, i det seneste møde, lagde grund for et United nederlag.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror på, at Manchester United har lært deres lektie. Solskjær nævnte på pressemødet i dag, at koncentrationen skulle forøges, og det tager jeg hans ord på, at den bliver. Sidste gang vi spillede en hjemmekamp i Champions League, blev det til en sejr med clean sheet, og det siger min mavefornemmelse, er tilfældet igen tirsdag aften. En skadesfri offensiv har jeg tiltro til, kan åbne op for Istanbul Basaksehirs forsvar. Jeg forudser derfor en 2-0 sejr til de røde djævle.

Hvor kan kampen ses?

TV3+ og Viaplay

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Blog: Hvordan skal United stille op, når de er favoritter?

Næste artikel

Rooney: Jeg fortryder stadig min transferanmodning

ANNONCE