Optakt: Får Mourinho skovlen under Benitez?

United gæster søndag Newcastle og Rafa Benitez på St. James’ Park i et klassisk opgør i det engelske.

Manchester United skal på søndag forsøge at fortsætte den gode start på 2018, hvor indtil videre kun er kampen mod Tottenham, der forpurrer billedet af et hold i god form.

Siden nytår har Mourinhos tropper spillet syv kampe. Her er det blevet til seks sejre og et enkelt nederlag. Udover det har United en målscore på 14-2. St. James’ Park er imidlertid ikke en guldåre for Mourinho, der i sine hidtidige 6 besøg ikke har vundet på stationet. Det er blevet til tre uafgjorte og tre nederlag.

Selvom Mourinho ikke har den bedste statistik ude mod Newcastle, er det anderledes for Manchester United. Holdet har vundet ni ud af de seneste 13 besøg i Newcastle, så vi håber ikke, at Mourinhos uheld forstætter som United-manager.

Den seneste uges tid har der været en del snak om Paul Pogbas position på Uniteds hold. Det er ikke tvivl om hans stjerne, men det bliver heftigt diskuteret, hvordan man får mest ud af den franske midtbanespiller.

Efter en meget ringe indsats mod Tottenham, hvor særligt en diskussion med Mourinho undervejs var opsigtsvækkende, var Pogba ikke med fra start mod Huddersfield. Istedet spillede unge Scott McTominay.

På dagens pressemøde frem mod Newcastle-kampen udtalte Mourinho dog også, at Pogba er en af de bedste på sin position. Det kunne tyde på, at den tidligere Juventus-spillere igen er at finde fra start mod Newcastle. Statistikken taler også for selv. Ni assist og tre mål står han noteret for i 15 Premier League-kampe i denne sæson.

Newcastle kommer ind til kampen med bare en enkelt sejr ud af holdets seneste fem kampe. Den kom mod Stoke nytårsdag. Derfor har Rafa Benitez’ tropper meget brug for en sejr i en meget tilspidste kamp om at undgå nedrykning.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles søndag den 11. februar klokken 15:15 på St James’ Park.

Kampens dommer:
Craig Pawson skal styre slagets gang.

Skader og karantæner:
Manchester United er fortsat uden Eric Bailly, Daley Blind og Marouane Fellaini og Zlaatan Ibrahimovic. Mens Phil Jones og Marcus Rashford er tvivlsommer. Newcastle må undvære Islam Slimani og Ciaran Clark. Joselu og Jesus Gamez er tvivlsomme.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

David de Gea

Valencia – Smalling – Rojo – Young

Matic – Pogba

Lingard – Sanchez – Martial

Lukaku 

Newcastle United

Darlow

Yedlin – Lascelles – Hayden – Dummelt

Ritchie – Diamé – Shelvey . Kenedy

Perez
Gayle

Skribentens bud på kampens resultat:
En bane hvor United notorisk har det godt, men hvor Mourinho endnu ikke har prøvet at vinde. Jeg tror dog, at søndag bliver en første gang for United-manageren. Newcastle-spillerne vil kæmpe for at forbedre deres position, men United får bare gjort deres ting i øjeblikket, og det rækker til en sejr. 2-0 til ‘De Røde Djævle’.

Vidste du, at:
Manchester United kun har tabt to af de seneste 28 Premier League-opgør mod Newcastle?

At kun mod Sir Alex Ferguson(8) har Rafa Benitez tabt flere kampe end mod José Mourinho(6)?

Newcastle ikke har vundet på hjemmebane i otte kampe. Kun én gang har de haft en dårligere stime? Det var da holdet i 1999 spillede ni hjemmekampe uden at vinde.

TV:
Kampen vises på TV3+.

Hvem spiller rivalerne imod?
Tottenham Arsenal
Manchester City – Leicester
Southamptoon – Liverpool
Chelsea – West Bromwich Albion
 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Shaw er United-spiller i mange år

Næste artikel

Liam Miller død 36 år gammel

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share