Optakt: Genrejsning på St. James’ Park?

Manchester United skal lørdag aften en tur til St. James’ Park, hvor Newcastle venter.

Ole Gunnar Solskjær og co. skal rejse sig ovenpå 1-6-ydmygelsen mod Tottenham for snart to uger siden. Det skal de forsøge at gøre mod Steve Bruces Newcastle, der har fået en fin start på sæsonen med to sejre samt en uafgjort kamp ude mod Tottenham i sæsonens første fire kampe. 

Det bliver alt andet end nemt. De røde djævle har i de seneste sæsoner haft det svært på St. James’ Park, hvor det blot er blevet til en enkel sejr i de sidste fire besøg. 

Allerede forud for kampen er der spænding. En spænding om, hvordan Solskjær vil stille sit hold op med Martial ude. Vil han måske prøve sig af med en helt anden formation? Og hvem kommer til at spille i forsvaret? Tør nordmanden droppe den formsvage klubkaptajn, Harry Maguire? Og bør Donny van de Beek få chancen i stedet for Pogba?

Der er så mange ubesvarede spørgsmål inden kampen lørdag aften, hvor også nyindkøbet Alex Telles kan få United-debut.

Ham kan du blive klogere på i denne talentspejderrapport.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag den 17. oktober klokken 21.00 på St. James’ Park i Newcastle.

Kampens dommer:

Craig Pawson bliver manden med fløjten.

Skader og karantæner:

Newcastle må undvære Martin Dubravka, Jamal Lewis og Matt Ritchie, der alle er skadede. Ciaran Clark, DeAndre Yedlin, Jamaal Lascelles, Matt Longstaff og Paul Dummett er alle tvivlsomme.

Solskjær må se bort fra Eric Bailly og Phil Jones grundet skader, mens Edinson Cavani fortsat er i coronakarantæne. Anthony Martial er ude karantæne grundet sit røde kort mod Tottenham, mens Axel Tuanzebe er tvivlsom til kampen.

Mulig startopstilling:

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles

Matić

Van de Beek – Pogba

Bruno Fernandes

Greenwood – Rashford

Hold øje med:

Selvom Newcastle ikke er kendt for deres offensive spil, så råder de alligevel over nogle spillere med gode offensive kvaliteter. De røde djævle skal bl.a. være opmærksomme på driblestærke Allan Saint-Maximin, der ikke er bange for at udfordre med sin fart og sine dribllinger. En anden, som særligt gutterne i Uniteds midterforsvar bør holde et vågent øje med, er Callum Wilson, der har scoret fire mål i fire ligakampe for ‘The Magpies’. Den engelske angriber har spillet sig varm ovenpå en skidt sæson i Bournemouth.  

Skribentens bud på kampens resultat:

Som skrevet tidligere bliver det ikke en nem kamp for de gæstende røde djævle. Modsat Solskjær og co. kommer Newcastle ind til kampen med selvtillid. Min mavefornemmelse siger 1-1, men jeg håber og tror, at vi godt kan snige en 2-1-sejr hjem i en kamp, hvor Solskjær benytter sig af en uvant, men dog interessant formation som f.eks. en 4-4-2 med en midtbane opstillet som en diamant.

Hvor kan kampen ses?

TV3 Max og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Tottenham-fadæsen, Pogbas Real Madrid-drømme og Newcastle-optakt

Næste artikel

Pogba bliver to år mere i United

Relaterede artikler
Total
0
Share