Optakt: Leicester City – Manchester United

Manchester United gæster Leicester City i det, der noget overraskende kan kaldes et topopgør i Premier League.

Der er dækket op til topbrag, når United i morgen på udebane møder Kasper Schmeichels Leicester. Leicester topper ligaen med 28 point, og United indtager andenpladsen ét point efter.

Da United sidste år besøgte King Power Stadium var det med Rooney, Falcao, van Persie og Di Maria på toppen. De tre sidstnævnte er nu væk og anfører Rooney er igen genstand for kritik.

På den anden side er Leicester, og i særdeleshed Jamie Vardy flyvende. Den unge angriber har scoret de seneste ti kampe i streg og har dermed tangeret United-legenden Ruud van Nistelrooys rekord fra 2003.

I sidste sæsons kamp på King Power Stadium var det også Vardy, der var en af hovedaktørerne for Leicester. Angriberen scorede et mål og fik tilkæmpet sig et straffe, da Leicester vendte 1-3 til en 5-3 sejr.

United kommer ind til dette opgør med et skuffende 0-0 resultat mod PSV Eindhoven i frisk erindring. Spillet var tempoløst og uinsperende, og det har igen fået kritikken af Louis van Gaals taktik til at blomstre.

I sidste weekends kamp i Premier League mod Watford var spillet heller ikke pænt. Her formåede United-spillerne dog at hive sig op og få scoret et vindende mål efter en sen Watford-udligning. Noget der fik tankerne tilbage på de glade Fergie-dage.

Det er ikke det bedste tidspunkt at møde Leicester og Vardy på. Holdet sprudler af selvtillid, og Vardy tror, han kan score på det hele. På den anden side har United-spillerne en del at bevise efter skuffelsen mod PSV.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag d. 28. november kl. 18:30.

Dommer:

Craig Pawson styrer slagets gang.

Skader og karantæner:

Ander Herrera er tvivslom for United. Carrick, Shaw, Jones og Valencia er alle ude. Leicester mangler midtbanemanden Matty James, der er ude indtil februar.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

 David De Gea

 Young – Smalling – Blind – Rojo

 Schweinsteiger – Schneiderlin

 Mata  –  Rooney –  Memphis

 Martial

 

 Leicester City

Kasper Schmeichel

 Simpson – Morgan – Huth – Fuchs

 Drinkwater- Kanté

 Mahrez            Albrighton

 Vardy – Ulloa

Hold øje med:

Man behøver vel nærmest ikke nævne Vardy. Han fik for nylig sin landskampsdebut, og han er på jagt efter en flot rekord. Han har dog endnu ikke været oppe imod Smalling.

Sagt om kampen:

” Jeg tror ikke, at nogen havde regnet med, at Leicester ville toppe ligaen – ikke engang dem selv. Jeg kan godt huske sidste sæsons kamp, og jeg håber, at vi gør det bedre i år” – United-manager Louis van Gaal.

Skribentens bud på en sejr:

Uniteds offensiv er ikke lige frem et festfyrværkeri, men defensiven er til gengæld bundsolid. Det bliver dog svært at holde Vardy fra chancer, så jeg spår en 1-1.

TV:

Kampen vises på 6’eren og TV3+.

Hvem spiller rivalerne imod:

Manchester City – Southampton

Tottenham – Chelsea

Norwich – Arsenal

Liverpool – Swansea.

 

Kun denne fredag: 25% rabat på Manchester United-trøjer!

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rio kritiserer Uniteds ’Schmidtbane’

Næste artikel

Schneiderlin: Vigtig måned vi går ind i

Relaterede artikler
Total
0
Share