Optakt: Manchester United åbner Boxing Day football med en topkamp mod Leicester

Der er dømt topopgør på King Power Stadion, når Manchester United lørdag gæster Leicester på den traditionsrige Boxing Day. Bliv klædt på til kampen her.

De mødtes sidste gang i slutningen af juli i en direkte vind eller forsvind-kamp. Vinderen blev sendt til det forjættede land, mens taberen måtte se sig henvist til Europa League.

I morgen er historien stort set det samme. Nummer to møder nummer tre i en kamp, for at få lov til at blive i top fire. Så ovenikøbet på Boxing day.

Det er to formstærke hold, der møder hinanden lørdag eftermiddag. Leicester er, trods et formdyk i november, kommet på fode igen og har vundet fire ud af de sidste seks kampe i december. Samtidig med det har Schmeicel og co. igen fået styr på forsvaret, da Kasper Schmeichel kun har hentet bolden ud af eget net to gange i december. 

På den anden side har Manchester United vundet deres tre seneste kampe og er faktisk ubesejrede på udebane i denne sæson i Premier League. Derfor kan man sagtens sige, at der er god julestemning og tiltro til Ole Gunnar Solskjær, truppen og resten af den røde del af Manchester.

Kigger man på de to holds indbyrdes opgør, er der også positive tegn at spore. Manchester United har haft taget på Leicester i de senere år, og holdet fra Leicestershire har ikke formået at slå United siden 2014. Uanset hvad, er der lagt op til et brag af en topkamp mellem to hold, der kæmper for deres plads i top fire.

Dato, tid og sted: 

26/12-20 kl. 13:30. King Power Stadium danner rammerne for kampen 

Kampens dommer: 

Mike Dean 

Skader og karantæner: 

I øjeblikket er Marcos Rojo og Phil Jones, som vanligt, ude med længere varige skader, mens Scott McTominay fortsat er tvivlsom, efter sin skade mod Leeds. 

Leicester er uden Ricardo Pereira, mens Caglar Soyuncu er tvivlsom grundet en hofteskade. 

Mulige startopstillinger: 

Manchester United:

De Gea 

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw 

Pogba – Fred 

Rashford – Fernandes – Martial 

Cavani 

 

Leicester:

Schmeichel 

Justin – Fofana – Evans – Castagne 

Ndidi – Tielemans 

Albrighton – Maddison – Barnes 

Vardy 

Hold øje med: 

Jamie Vardy. Det er som om, at den 33-årige Jamie Vardy bare bliver bedre og bedre med alderen. I hvert fald har den erfarne angriber allerede nettet 11 gange i denne sæson og indtager en delt andenplads på ligaens topscorerliste. Vardy er også en hyppig målscorer mod Manchester United. Her har Vardy scoret fem mål i 11 kampe. 

Skribentens bud på kampens resultat: 

Begge hold har spillet en del målrige kampe i denne sæson, og med spillere som Bruno Fernandes, Jamie Vardy, Marcus Rashford og Youri Tielemans, kan der sagtens komme gang i målfesten. Vi fortsætter vores gode stime på udebane og vinder kampen 3-2. 

Vidste du, at… 

  • Manchester United er det bedste Boxing day-hold i engelsk fodbold. De har 170 point på 95 kampe. 
  • Det er andet år i træk, at Leicester holder jul på andenpladsen i Premier League. 
  • Manchester United og Leicester har spillet 67 opgør imod hinanden. United har vundet de 38. 

Hvor bliver kampen vist? 

TV3+ og Viaplay 

Hvem spiller rivalerne imod: 

Arsenal – Chelsea 

Manchester City – Newcastle 

Liverpool – West Bromwich 

Wolverhampton – Tottenham 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk ønsker alle vores brugere en glædelig jul

Næste artikel

Startopstilling: Bailly erstatter Wan-Bissaka

ANNONCE