Optakt: Manchester United – Aston Villa

Manchester United tager lørdag mod Aston Villa på Old Trafford.

I den seneste optakt udråbte vi West Ham som favoritter til at booke den sidste plads i årets FA Cup-semifinaler. Forudsigelsen kom efter det svigende nederlag til Tottenham, som efterlod en massiv utilfredshed med spillet på banen. Heldigvis tog vi grueligt fejl, og Manchester United fik hevet sejren hjem på Upton Park efter en opløftende præstation mod The Hammers.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Når United både resultat-og spilmæssigt har været nede i en bølgedal, har de altid slået tilbage og vendt stimen forholdsvist hurtigt. Det har vist sig som en tilbagevendende tendens igennem hele sæsonen. Heldigvis blev det udelukkende til et enkelt nederlag i denne omgang, og selvom det kom på et kritisk tidspunkt i Premier League, så må West Ham-kampen alligevel give hele truppen et kæmpe løft selvtillidsmæssigt.

Af opløftende momenter fra onsdagens opgør, bliver vi nødt til at fremhæve særligt to. Rashford står nu noteret for 6 mål i 11 kampe, hvilket må siges at være meget imponerende for den himmelstormende centerforward. Alligevel overstråles hans optræden mod West Ham af en anden ung spiller. Timothy Fosu-Mensah er trådt ind på holdet med en sjældent set autoritet omkring sig og spiller som en bundrutineret og garvet Premier League-spiller. Han læser spillet fænomenalt og går aldrig af vejen for det hårde duelspil. Han burde, hvis han er skadesfri, være en af de første spillere på holdkortet.

Lørdag har Rashford, Fosu-Mensah og alle de andre, en oplagt mulighed for at få ugens anden sejr i hus, når Aston Villa gæster Old Trafford.

Aston Villa har været sæsonens klart dårligste hold i Premier League, hvor der har været meget, meget langt mellem de opløftende øjeblikke for Birmingham-klubben. Senest har klubben meldt ud, at kåringen af årets spiller ikke vil finde sted i år på grund af ”de nuværende omstændigheder”. Klubben er håbløst placeret på sidstepladsen i Premier League med kun 16 point. Der er 15 point op til den sikre 17-plads, og holdets spil på banen ser da også mest af alt opgivende ud.

Aston Villa har fyret både Tim Sherwood og senest Remi Garde på managerpositionen i denne sæson, men heller ikke den midlertidige afløser, Eric Black, har kunnet få Aston Villa til at spille som en samlet enhed.

Det er ingen hemmelighed, at alt andet end tre point mod et kriseramt Aston Villa-mandskab, som ikke har så meget mere at spille for, må kategoriseres som sensationelt. Det modsatte opgør mellem de to mandskaber endte 1-0 til Manchester United, og alt tyder på, at vi kan forvente os endnu en sejr denne lørdag.

Dato og tid:

Kampen spilles lørdag d. 16/4 klokken 16.00 på Old Trafford.

Skader og karantæner:

Ander Herrera er tvivlsom efter et slag mod West Ham. Derudover kommer Shaw, Schweinsteiger og Keane ikke i aktion. Rooney kan få en større rolle i kampen, men også Phil Jones banker på til en plads på holdet.

Aston Villa må undvære Agbonlahor og Amavi, mens både Grealish og Traore igen er til rådighed.

Kampens Dommer:

Kevin Friend er manden med fløjten.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Fosu-Mensah – Smalling – Blind – Rojo

Carrick – Schneiderlin

 Lingard – Mata – Martial

Rashford

Aston Villa:

Guzan

Hutton – Lescott – Clark – Cissokho

Gueye – Sanchez – Westwood

Gil – Gestede – Ayew

Hold øje med:

Aston Villa har som sagt ikke haft så mange spillere, som har været iøjnefaldende i denne sæson. Dog har ghanesiske Ayew, der blev hentet som erstatning for Benteke inden sæsonen, i glimt vist prøver på talentet. Han står indtil videre noteret for seks mål i Premier League og virker som Aston Villas bedste offensive kort.

Sagt om kampen:

– Spillerne, manageren og staben har været frustreret over vores manglende stabilitet i denne sæson. Det er svært at opbygge en enhed på holdet, når man er nødt til at ændre på startopstillingen hver gang grundet skader. Men vi er trods alt stadig med i kampen om de bedste positioner i ligaen og vi er med i FA Cuppen, hvilket jeg er ganske tilfreds med. – Louis van Gaal

Skribentens bud på resultatet:

Ak ja, sidste gang skød jeg helt forkert med en 2-0-sejr til West Ham, men det gør jeg ikke denne gang. Jeg er i tvivl om sejrens størrelse, men jeg er ikke i tvivl om, at den kommer. Manchester United skal på nuværende tidspunkt være langt mere sultne og motiverede end en flok desillusionerede Aston Villa-spillere, der ser ud til at være gået på sommerferie. Jeg tror, Manchester United banker det sidste, store søm i Aston Villa-kisten og vinder 3-0.

Vidste du, at:

  • Ud af de 1000 mål Manchester United har scoret på Old Trafford, så er de 50 scoret mod Aston Villa. Det er flere end mod nogen anden modstander.
  • Manchester United har vundet fem af de seneste seks opgør mod Villa.
  • På Old Trafford er statistikken endnu bedre. Her er det blevet til sejr i 12 af de seneste 13 opgør.
  • Aston Villa har tabt de seneste otte kampe i Premier League.
  • Aston Villa ikke har formået at vinde i de seneste 15 udebanekampe i Premier League.

TV:

Kampen bliver vist på 6eren og TV3+.

Hvem spiller rivalerne mod:

  • Chelsea – Manchester City
  • Bournemouth – Liverpool
  • Leicester – West Ham
  • Arsenal – Crystal Palace
  • Stoke – Tottenham

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Herrera tvivlsom mod Aston Villa

Næste artikel

U18: Schweizer skifter til United

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share