Optakt: Manchester United – Aston Villa

Søndagens overbevisende sejr mod Liverpool har sendt United fem point foran Chelsea på andenpladsen. Der resterer dog fortsat syv kampe i ligaen, og der…

Søndagens overbevisende sejr mod Liverpool har sendt United fem point foran Chelsea på andenpladsen. Der resterer dog fortsat syv kampe i ligaen, og der skal ikke mere end et enkelt pointtab til, før London-holdet ånder de regerende mestre i nakken. Derfor er kravet en sejr hjemme mod Aston Villa, som ikke er godt kørende for tiden.

Mandskabet fra Birmingham har tabt de seneste to kampe og har ikke vundet i fire. I weekenden tog man imod Roy Keanes Sunderland, som højst overraskende hentede en 1-0-sejr på Villa Park. Aston Villa har længe kæmpet med om de europæiske pladser, men er for tiden henvist til ligaens syvendeplads. Det kræver et par sejre i sæsonafslutningen, hvis håbet om UEFA Cuppen skal bevares.

Det kan dog blive svært for gæsterne at hente point på Old Trafford, eftersom Villa sjældent klarer sig godt med de Røde Djævle. De seneste 13 opgør er blevet vundet af United, som i disse kampe blot har lukket fem mål ind. De to mandskaber har i denne sæson mødtes to gange på Villa Park, og de blev af United vundet med henholdsvis 2-0 og 4-1.

Det lysner i den grad for United på skadesfronten. Selvom de gode nyheder vedrørende Gary Neville er begrænsede, så kan Ferguson glæde sig over, at Mikael Silvestre er tilbage på træningsbanen. Louis Saha har igen, igen pådraget sig en skade og er sandsynligvis ude af weekendens trup. Både Cristiano Ronaldo og Nani deltog ikke i Portugals landskamp mod Grækenland på grund af småskavanker, men de forventes klar til kampen mod Villa.
Villa, som har danske Martin Laursen i truppen, må undvære Curtis Davies, der er ude med en langtidsskade. Olof Mellberg er tvivlsom med en ankelskade.

Skribentens bud på kampens udfald
United har længe haft et godt tag i Villa, som er ude af form for tiden. Manchester United 3-0 Aston Villa.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
Brown – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Carrick – Scholes – Nani
Rooney – Tévez

Uniteds trup: Kommer senere…

Villas trup: Kommer senere…

Seneste kampe
Indbyrdes
05-01-08 Villa 0-2 United
20-10-07 Villa 1-4 United
13-01-07 United 3-1 Villa
07-01-07 United 2-1 Villa
23-12-06 Villa 0-3 United

United
United 3-0 Liverpool
United 2-0 Bolton
Derby 0-1 United
United 0-1 Portsmouth
United 1-0 Lyon

Villa
Villa 0-1 Sunderland
Portsmouth 2-0 Villa
Villa 1-1 Middlesbrough
Arsenal 1-1 Villa
Reading 1-2 Villa

Historie
Kampe: 168
United-sejre: 85
Villa-sejre: 48
Uafgjorte: 35

Odds
United 1,30
Uafgjort 4,94
Villa 9,75

TV
18:10 Canal+ Sport 2
18:10 Kanal 5

Forrige artikel

Lyn forfalskede Mikel-kontrakt

Næste artikel

United køber stort ind

ANNONCE