Optakt: Manchester United – Burnley

I morgen skal Manchester United forsøge at fortsætte de gode takter for 2018, når de på udebane møder Burnley.

Med eller uden Mkhitaryan og eller Alexis Sanchez spiller United i morgen mod Burnley. Og så alligevel. For sikkert er det, at Alexis ikke kan registreres til kampen, og ‘Miki’ var også med i fredagens træning for United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er det, vi indtil videre ved om den sag, men mon ikke vi bliver klogere i løbet af næste uge?

Indtil da skal der spilles fodbold, og United skal forsøge at fortsætte sejrsækken på en svær udebane i Burnley. En på papiret overkommelig modstander men Burnley er en af årets store overraskelser og ligger i skrivende stund nummer seks i Premier League.

De to hold mødte senest i julen på Boxing Day, hvor Burnley var ved at hente en noget overraskende sejr på Old Trafford. Men United og i særlig grad Jesse Lingard fik vendt et truende nederlag fra 0-2 til 2-2.

Det sammenlagt med 2-2 ude mod Leicester og 0-0 mod Southampton på hjemmebane gjorde juleperioden en smule skuffende for United. De er dog kommet efter det i det nye år, hvor det indtil videre er blevet til 3 sejre på stribe. Den ene var FA Cup-kampen mod Derby.

For spillet på banen er Paul Pogba en af de mere omtalte United-spillere i øjeblikket. Franskmanden lavede to assist i mandagens sejr mod Stoke, hvilket betyder, at den tidligere Juve-spiller nu har lavet 9 assist i sæsonen. Ligesom Leroy Sane og Kevin de Bruyne i Manchester City. De to har dog spillet en god håndfuld flere kampe.

Luke Shaw er en, der også skal nævnes. Venstrebacken er af mange blevet nævnt som en færdig mand på Old Trafford, men den unge englænder har spillet fast den seneste måneds tid og gjort det godt. Så sent som i dag kalde José Mourinho Shaw for en af de bedste på sin plads i øjeblikket. 

Burnley er som nævnt tidligere på en flot sjetteplads Premier League, men faktisk er holdet uden sejr de seneste7 kampe, hvor det er blevet til tre uafgjorte og fire nederlag. Tre af nederlagene er kommet i holdets seneste kampe, så Sean Dyches tropper flyver ikke ind til kampen på et tæppe af selvtillid.

Indbyrdes taler statistikken heller ikke for Burnley-spillerne, der ikke har vundet mod Unied i de seneste fem kampe. Det er kun blevet til to Burnley-sejre ud af otte mulige, mens der er blevet spillet Premier League-fodbold.

Så statistikken er på Uniteds side, og mon ikke der er et par offensive kræfter hos United, der gerne vil kæmpe for, at det ikke er deres plads, Alexis Sanchez nupper, HVIS han bliver ny United-mand i næste uge? Jeg tror det.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles den 20. januar klokken 16:00 på Turf Moor.

Kampens dommer: 
Gode gamle Mike Dean bliver manden med fløjten.

Skader og karantæner:
På dagens pressemøde fortalte José Mourinho, at Daley Blind er skadet. Det er ikke noget alvorligt, men hollænderen er ikke tilgængelig i morgen. Zlatan og Eric Bailly er begge stadig ude, men ellers er alle fit.

Burnley er ramt af deres skadesproblemer. Tom Heaton, tidligere United, Robbie Brady, Stepen Ward, Jon Walters og Chris Wood er alle ude. Scott Arfield har været ude de seneste tre kampe, men han kan gøre comeback i morgen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

David de Gea

Valencia – Jones – Rojo – Shaw

Matic – Pogba – Lingard

Mata – Lukaku – Martial

Burnley

Pope

Bardsley – Tarkowski – Mee – Taylor

Cork – Defour

Barnes – Hendrick – Gudmundsson

 

Hold øje med: 
Islandske Johann Berg Gudmundsson har været i god form for Burnley de seneste uger. I de sidste fire kampe har islændingen lavet fire assist, så ham skal United-bagkæden have et øje på.

Skribentens bud på kampens resultat:
Der har den seneste uge været meget snak om alt andet end spillet på banen, hvilket kan vise sig at være meget rart for United-spillerne, der så har kunnet fokusere på det i ro. På den anden side kan den megen uro om kommende spillere og en mulig afgang have sat sig i hovedet på spillerne. Forhåbentlig er de rutinerede nok og hiver en smal sejr i land. 1-0 til United. Lukaku fortsætter sin målstime.

Vidste du at:
For 22 år siden var United 12 point efter Newcastle i Premier League efter 23 spillede kampe. United endte med at vinde mesterskabet i maj?

Burnley faktisk kun har vundet en ud af deres seneste 24 kampe mod Manchester United i alle turneringer?

United er ubesejrde i deres seneste fem udekampe(4 sejre og en uafgjort), og holdet har scoret mindst to gange i hver af disse kampe?

Dem spiller rivalerne imod?
Brighton – Chelsea

Arsenal – Crystal Palace

Manchester City – Newcastle

Southampton – Tottenham

Swansea – Liverpool

TV:
Kampen vises på 6’eren.
 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wenger: Gjorde alt for at beholde Sanchez

Næste artikel

Carrick stopper til sommer

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share