Optakt: Manchester United – Hull City

For tredje gang på blot 20 dage skal Manchester United bide skeer med tigrene nede sydfra, når Hull City gæster Old Trafford på den første februaraften i 2017.

 

 

Det bliver formentligt et anderledes tæmmelystent United-hold, der tropper op til tigerdans onsdag aften mod Hull City, for kampen kommer efter en tirsdag, der bød på pointtab til samtlige af konkurrenterne i toppen.

Med andre ord vil en sejr betyde, at Mourinhos mænd er knusende tæt på de sjove pladser blandt de fire bedste hold, da man med 44 point kun vil være to point bag fjerdepladsen og Liverpool, der i går spillede uafgjort med Chelsea. Tottenham, der aktuelt ligger på andenpladsen, er kun et enkelt point højere oppe.

Derfor må det også forventes, at Mourinho sætter sit absolut stærkeste hold. Vigtige spillere som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Antonio Valencia vil derfor helt sikkert komme i aktion igen, efter de blev hvilet imod Wigan.

Samtidig er situationen den, at mange af konkurrenterne vil møde hinanden over de kommende uger, hvorfor en god stime af resultater vil betyde, at United for alvor vil kunne bide sig fast i toppen af tabellen.

Vi må derfor håbe, at Mourinho og co. i aften lægger handling bag ordene og viser, hvor de hører til, ved at tæmme de i forvejen tamme tigre fra Hull – og så ellers sende dem tilbage til det hul i bunden af tabellen, de kommer fra.

Dato, tid og sted

Kampen spilles i dag, onsdag 1. februar, kl. 21:00.

Dommer

Mike Jones passer fløjten onsdag aften.

Skader og karantæner

Eric Bailly var tilbage i aktion for United sammen med reserveholdet mandag, hvor han fik en times spil. Ifølge Mourinho er han meldt klar til at spille kampen. Ellers råder portugiseren over en fuld trup, hvor spillere som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Antonio Valencia forventes at glide tilbage i startopstillingen.

For gæsterne døjer det normale forsvarsmakkerpar Michael Dawson og Harry Maguire med småskanker, hvorfor den nye forstærkning fra italienske Inter, Andrea Ranocchia, kunne glide ind i stedet for en af dem. Curtis Davies er ude med en langtidsskade.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Valencia – Jones – Rojo – Darmian

Herrera – Carrick – Pogba

Mkhitaryan – Ibrahimovic – Martial

Hull City

Jakupovic

Elabdellaoui – Maguire – Dawson – Robertson

Meyler – Huddlestone – Clucas – Diomande

Evandro

Hernandez

Hold øje med

Afgangen af Robert Snodgrass vil uden tvivl have betydning for Hull-mandskabet. Som erstatning har man hentet rutine i form af den 30-årige tidligere Porto-spiller Evandro, der råder over en glimrende sparketeknik og opererer på 10’er-positionen. Han var Hulls enlige målscorer i deres seneste kamp, et 4-1-nederlag til Fulham i FA Cuppen. Skal de få noget med fra Old Trafford, kunne den brasilianske nyerhvervelse meget vel være manden, det kunne komme fra.

Sagt om kampen

”Sidst, vi spillede mod dem, ville selv et nederlag være et godt resultat; selvom vi tabte kampen med et enkelt mål, ville vi være i finalen. Men i morgen er det kun de tre point, der vil være et godt resultat for os. Det vil være virkelig slemt, hvis ikke vi vinder, for det er kun sejrene, der tæller – det er der, forskellen ligger. Vi må og skal vinde kampen.” – Jose Mourinho.

Skribentens bud på kampens udfald

At konkurrenter som Arsenal og Tottenham snublede mod hold fra den nederste del af tabellen bør kun øge Mourinho og co.’s motivation endnu mere. Og med en fuld førsteholdstrup at kunne vælge fra, ser jeg bare ikke andet, end en sikker sejr til ”de røde djævle”. 2-0 vinder United i aften.

Sidst de to hold mødtes på Old Trafford …

 

 

Vidste du, at…

  • I Hulls Premier League-møder med Manchester United, er det kun blevet til et enkelt point i ni kampe.
  • Manchester United er det hold i ligaen, der er ubesejrede i flest kampe, nemlig 13, hvilket samtidig er den længste stime af ubesejrede kampe siden 2013, hvor man klarede 18 uden nederlag.
  • Mourinhos United har med 77 skud på mål allerede overgået totalen for sidste sæson på Old Trafford på 75.
  • Robert Snodgrass, der nu er solgt til West Ham, har med syv mål, tre assists, 45 chancer og 39 skud på mål været Hull Citys klart farligste mand denne sæson.

TV

Kampen vises på 6’eren.

Hvem spiller rivalerne imod?

  • Arsenal 1 – 2 Watford
  • Sunderland 0 – 0 Tottenham
  • Liverpool 1 – 1 Chelsea
  • West Ham – Manchester City (ons 20:45)

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Vi skal vinde i morgen

Næste artikel

Rio langer ud efter Pogba

ANNONCE