– Vi skal vinde i morgen

Jose Mourinho har stort set alle mand til rådighed, og kræver sejr i morgen aften mod Hull.

– We need to win this match, sådan lød det fra Jose Mourinho på dagens pressemøde forud for kampen mod Hull City i morgen aften på Old Trafford. Og portugiseren kunne ikke have mere ret, for tre point er et must for United, såfremt håbet om top-4 skal bevares.

United er inde i en periode med fuld knald på, og der vil indenfor de kommende uger være gang i den på alle fire fronter, når kampene i Europa League atter sparkes i gang. Men selv om Hull måske ikke er så skræmmende på papiret, lover Jose Mourinho, at United starter i stærkeste opstilling i morgen.

– Vi spiller altid med stærkeste opstilling, det kommer naturligvis an på hvordan man ser på det, men vi forsøger altid at have et stærkt hold. Selvfølgelig har vi haft spillere, som ikke spillede den sidste kamp, da de har spillet mange kampe inden da. Men spillere som sad over sidst, som eksempelvis Pogba, Zlatan og Valencia vil alle spille i morgen, lød det fra Mourinho.

Det bliver tredje møde indenfor få uger mellem United og Hull, da de to mandskaber netop har været igennem to kampe i semifinalen i EFL-Cuppen. Her trak United i sidste ende det længste strå, på trods af nederlag i returkampen i Hull. Men netop den kamp, kan man i følge Mourinho ikke bruge til så meget.

– Sidste gang vi mødte dem, ville selv et nederlag jo være et godt resultat, da et smalt nederlag ville sende os i finalen. I morgen er det kun de tre point som tæller. Vinder vi ikke, er det skidt, da vi har brug for at vinde kampe, det er den store forskel på sidste opgør. Vi skal vinde denne kamp, sagde Mourinho i følge manutd.com.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Ved hvad jeg vil have til sommer

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Hull City

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share