Cantona optaget i Hall of Fame

Eric Cantona er tirsdag formiddag blevet optaget i Premier League Hall of Fame.

Det manglede bare. Nu er et Manchester United-ikon omsider optaget i Premier League Hall of Fame.

Kong Eric Cantona bliver som den første Manchester United-legende en del af det fine selskab, der indtil videre huser både Alan Shearer og Thierry Henry.

Franskmanden, der med flest stemmer af alle, er den første af seks spillere, som i denne uge indlemmes i Premier League Hall of Fame, der er lavet for at hylde de største spillere i ligaens historie. 

– Jeg er utrolig glad og stolt på samme tid. Men jeg er ikke overrasket. Jeg ville være overrasket, hvis jeg ikke blev valgt, udtaler den karismatiske franskmand til Premierleague.com.

– Jeg har spillet fodbold, elsket fodbold og drømt om fodbold som barn. Det var selvfølgelig en drøm at komme til England og spille. Det var en drøm for alle at spille i Premier League.

Særligt hans tid i Manchester United fylder meget hos Cantona, der tilbragte fem år og vandt fire mesterskaber på Old Trafford.

– Jeg har været heldig at spille på et hold med fantastiske spillere, en fantastisk manager og fantastiske fans.

Hvem der optages i det hæderlige selskab, besluttes af både et Premier League panel og fans, der kan stemme via Premier Leagues officielle hjemmeside.

– Hvis du skal vælge én (at indlemme, red.), så er det mig! De andre er fremragende. Men jeg er exceptionel, tilføjer Cantona.

Eric Cantona nåede at spille 156 kampe og score 70 mål i Premier League som Leeds- og Manchester United-spiller. Langt størstedelen af kampene spillede han for de røde djævle.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Nedrykkede hytteboere gæster Old Trafford

Næste artikel

Bruno kåret til årets spiller igen

ANNONCE