Optakt: Oles svanesang?

I morgen eftermiddag klokken 13:30 indleder Manchester United sit syvende opgør på bare tre uger. Bliv klædt på til kampen på Goodison Park her.

Det er en vaskeægte engelsk ligaklassiker der bliver spillet i morgen eftermiddag. Manchester United gæster Goodison Park og Everton i de to klubbers 125’ene indbyrdes opgør. Everton er det hold, som United har mødt tredje flest gange. Derfor er det også to store mastodonter i engelsk fodbold, der lørdag tørner sammen.

Dog er det ikke de to klubbers fortid og historie der er blevet talt om i løbet af de sidste par dage. Snarere en vis normand, hvis sæde efterhånden brænder så meget, at han er nødt til at fjerne sig fra sin iPad. 

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ole Gunnar Solskjær har været et stort samtaleemne i løbet af den seneste uge. En uge der ikke har budt på resultater i nordmandens favør, og flere medier har været ude med adskillige rygter om, at Solskjær, nok en gang, snart er fortid i klubben. Kampen mod Everton kan på den måde være definerende kamp for både sæsonen og managersædet. 
Taber United i morgen, begynder det at se tungt ud i tabellen, og United kan have en lang og sej kamp foran sig, for at kunne nå top fire. Derudover kunne det med et nederlag, meget vel være Solskjærs sidste kamp som manager for Manchester United. Det er selvfølgelig kun gisninger, men ledelsen kunne sagtens bruge den seneste form og dårlige sæsonstart som undskyldning for en fyring. Den kommende landsholdspause vil også give ledelsen tid og ro til, at finde en ny manager. Derfor er det en vigtig kamp, ikke kun for Manchester United, men også for Ole Gunnar Solskjær. Ekspert på Sky Sport, Paul Merson, har sågar været ude at sige, at kampen mod Everton er Ole Gunnar Solskjærs vigtigste kamp i hans trænerkarriere.

Selvom Everton kom buldrende fra start i ligaen, har de kun fået ét point i de sidste tre kampe. Om de er faldet ned på deres sædvanlige niveau, eller om det blot er et formdyk, må tiden vise, men det er i hvert fald et godt tidspunkt at møde Everton på, i en så sæsondefinerende kamp. 

Dato, tid og sted

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Den 7. november klokken 13:30 på Goodison Park 

Skader og karantæner

Både Alex Telles, Jesse Lingard og Victor Lindelöf er alle tre tvivlsomme til lørdagens kamp. Førstnævnte Telles, der lige blevet raskmeldt efter et forløb med COVID-19, og Victor Lindelöf skal igennem en fitnesstest inden lørdagens kamp. 
Eric Bailly og Phil Jones er fortsat ude med skader. 

Hos Everton sidder Richarlison ude med karantæne, mens Fabian Delph er ude med en skade. 

Dommer

Paul Tierney

Mulige startopstillinger

 

Manchester United: 

De Gea 

Wan-Bissaka – Tuanzebe – Maguire – Shaw 

Fred – Pogba 

Fernandes

Greenwood – Martial – Rashford 

 

Everton: 

Pickford 

Coleman – Mina – Keane – Digne 

Doucoure – Allan – Gomes 

Rodriguez – Calvert-Lewin – Iwobi 

 

Hold øje med

Den altoverskyggende Dominic Calvert-Lewin. Med otte mål og en delt førsteplads på topscorerlisten, er Calvert-Lewins skarp- og træfsikkerhed i modstanderens felt ikke til at tage fejl af. 

Sagt om kampen 

”Hvis Solskjær stadig er ved roret på lørdag, vil det være den vigtigste kamp i hans trænerkarriere”, Paul Merson, Sky Sports 

”Vi bliver nødt til at være mentale stærke i morgen. Der er altid høje krav til Manchester United spillere, trænere og managers”, Ole Gunnar Solskjær på dagens pressemøde. 

Skribentens bud på kampens resultat

Jeg må sige, at jeg er i det pessimistiske hjørne i dag. United har allerede været alt for svingende i den forholdsvis korte sæson, og de ligner et hold, der har brug for en pause. Som tingenes tilstand er lige nu, så skal de være glade for at komme hjem med ét point. Everton har også vist dårlig form i de sidste tre kampe. Derfor lægger jeg hovedet på blokken og siger 1-1. 

Vidste du, at…

  • Hvis Manchester United vinder morgendagens kamp, vil de med ti point have fået en bedre sæsonstart end forrige sæson efter de første syv kampe, hvor de fik ni point.  
  • David de Gea har holdt 6 clean sheets i 19 opgør mod Everton. 
  • Det er Carlo Ancelottis kamp nummer 16 mod Manchester United. Den italienske træner har vundet syv, spillet to uafgjort og tabt seks kampe. 
  • Gylfi Sigurdsson er den nuværende Everton spiller, der har scoret flest mål mod Manchester United. Den aldrende islænding har scoret fem mål i 11 kampe. 

TV

Du kan se kampen på 3+ klokken 13:30. Optakten starter klokken 12:30 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

U23: United storsejrer på den engelske sydkyst

Næste artikel

OT.dk Academy Watch: Puigmal og Mejbri brillerer

ANNONCE