U23: United storsejrer på den engelske sydkyst

Manchester Uniteds U23-hold vandt fredag eftermiddag med 5-2 ude over Brighton i Premier League 2.

Mens Ole Gunnar Solskjær og førsteholdet kæmper med at finde formen for tiden, så ligner Neil Woods U23-drenge et hold, der er ved at finde fodfæstet i Premier League 2 Division 1 (Englands øverste reserveliga), som de rykkede op i forud for denne sæson.

Uniteds U23-hold var fredag eftermiddag på besøg på den engelske sydkyst, hvor Brighton, der tidligere har slået Chelsea og Liverpool i sæsonen, blev besejret med 5-2.

De gæstende røde djævle dominerede første halvleg, som de vandt med 3-0, hvor særligt spanske Arnau Puigmal gjorde sig bemærket med to flotte assists.

Værterne kom dog bedst ud efter pausen og fik scoret to mål, inden der var spillet et kvarter af anden halvleg. Faktisk kom de to mål indenfor cirka et minut kort før kampuret havde rundet en times spil.

United kom dog op på hesten igen og fik overtaget på kampen.

Midtvejs i anden halvleg fik venstrebacken Álvaro Fernandez trukket ind i banen, hvor han sendte bolden i mål fra distancen. Med syv minutter igen af den ordinære spilletid satte Arnau Puigmal et punktum på sin fremragende indsats, da han ved hjælp af et-to-spil med Hannibal Mejbri spillede sig fri til at score kampens sidste mål til 5-2.

Sejren, der er Uniteds anden i træk i Premier League 2, bringer de røde djævle op på en ottendeplads i en tabel af 13 hold. U23-mandskabet ligner nu et hold, der stille og roligt har overvundet sin svære start i ligaen.

Kampresultat: 5-2

0-1: Hannibal Mejbri (9′)

0-2: Shola Shoretire (17′)

0-3: Mark Helm (36′)

1-3: Jensen Weir (58′) (Straffe)

2-3: Jensen Weir (59′)

2-4: Álvaro Fernández (70′)

2-5: Arnau Puigmal (83′)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.