OT.dk Academy Watch: Puigmal og Mejbri brillerer

Manchester United har siden Ole Gunnar Solskjær blev ansat som manager investeret stort i akademiet, der har fået tilgang af mange nye unge talenter fra hele verden. I et nyt initiativ vil OldTrafford.dk derfor også dække Uniteds ungdomshold, hvor du særligt vil kunne læse mere om U23-holdet.

Manchester Uniteds U23-hold vandt fredag eftermiddag med 5-2 ude over Brighton i Premier League 2 Division 1 (Englands øverste reserveliga).

I storsejren imponerede flere af de unge U23-drenge. Der var dog alligevel nogen, der imponerede mere end andre. I denne artikel fremhæver vi tre af dem, der gjorde allermest indtryk i fredagens kamp på den engelske sydkyst.

Arnau Puigmal

Den 19-årige spanier var kampens absolutte største oplevelse. Et mål og to assist taler for sig selv. Midtbanespilleren startede kampen ude på højrekanten, men blev i løbet af kampen flyttet ind på midten, da United skulle gribe styringen igen efter to hurtige reduceringer af Brighton. Han mestrede begge sine roller i kampen og fortsatte dermed sin fornemme form for U23-holdet. I første halvleg dominerede han hele højresiden, hvor han kombinerede sig fint med Anthony Elanga og Hannibal Mejbri. I kampens sidste halve time kontrollerede han midtbanen side om side med Ethan Galbraith, der ellers havde fået en svær start på anden halvleg, inden Puigmal blev rykket ind centralt.

Hannibal Mejbri

Fransk-tuneseren med det flotte garn har før fanget OT.dk’s opmærksomhed. Det gjorde han igen her til eftermidddag, hvor han konstant var aktiv i opgøret mod Brighton. Næsten alle chancer, der blev skabt, gik gennem Mejbri. Midbanekreatøren scorede kampens første mål og lagde op til det sidste. Sammen med Puigmal udgjorde de en farlig duo, der konstant var en trussel for Brighton. Trods sin unge alder er den 17-årige fransk-tuneser ikke bange for at tage ansvar på banen ved hele tiden at søge bolden og tilbyde sig som en spilmulighed.

Anthony Elanga

18-årige Elanga var ustyrlig i første halvleg, hvor han blandt andet fik lagt op til Shola Shoretires 2-0-mål. En sand krigerindsats af den unge svensker, der førte an i Uniteds høje pres på Brighton forsvar. Svenskeren med de camerounesiske rødder var i flere omgange tæt på at få sat bolden i nettet, dog uden held. Han forsøgte sig blandt andet med et saksespark i anden halvleg på Ethan Galbraiths guddommelige aflevering. Nordireren, der befandt sig udenfor Brightons straffesparskfelt, fandt Elanga inde boksen ved at sende bolden skrådt over Brightons bagkæde.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Optakt: Oles svanesang?

OT.dk anbefaler: Tosin Kehinde fra Randers FC fortæller om sin tid i United