Optakt: Rooney kan få debut i aften

Nu er Rooney manien ved at ramme Old Trafford, efter rygterne om hans snarlige debut, er alle røde fans blevet revet med af Rooney feberen. Inklusiv…

Nu er Rooney manien ved at ramme Old Trafford, efter rygterne om hans snarlige debut, er alle røde fans blevet revet med af Rooney feberen. Inklusiv undertegnede, hvis røde hjerte slog en ekstra gang, da han så billeder fra Sky Sports, der viste Rooney og Ronaldo stå og ’joke’ sammen på træningsbanen. Det virker som om, Rooney er faldet godt til i Manchester og på holdet.

Især de to spillere, bærer en stor del, af forhåbningerne, om flere trofæer til United langt ud i fremtiden. Derfor er det så essentielt at netop de ’knægte’ kan sammen, både på og uden for banen.

Kampen mod, godt kørende, Fenerbahçe bliver måske starten til noget stort for Manchester United. Ferguson har snart en fuld trup at vælge fra, Rooney og Saha er tilbage, det giver Ferguson mange flere strenge at spille på, og vi vil ikke længere være så forudsigelige taktisk, som det har været tilfældet de sidste par år.

Men før vi bliver revet alt for meget med, af Rooney feberen, skal United helst spille, som de har gjort i Premier League og ikke som den famøse 2-2 kamp ude mod Lyon, hvor selv de rutinerede svigtede. Det er der ikke råd til i Champions League. Men som sagt, er vi tilbage til ”full strength”, og ved at få det momentum, som et hold af vores kaliber burde have. Forhåbentlig er det så nok til sejr.

Sidst United havde besøg af Fenerbahçe, oktober 1996, ødelagde de ’vores’ imponerende hjemmebanerekord. Ingen nederlag i de europæiske kampe i 40 år, men det lavede tyrkerne om på. Vist nok til glæde for Ferguson, som følte, det at være ubesejrede hjemme i 40 år som en byrde.

Men denne gang skal vi altså have de tre point. Fenerbahçe er godt kørende i den tyrkiske liga, sidst sørgede deres brasialianske stjerne Alex, med to afgørende scoringer, for tre point i en svær udekamp mod Genclerbirligi.Men vi er svære at slå hjemme i Champions League, vi er ikke blevet besejret i de sidste 19 kampe.

Så velkommen til en spændende aften kamp på Old Trafford, som er så elsket af fansene i Manchester. Og mon ikke der en ekstra ’buzz’ på stadion i morgen aften, når Rooney, formentlig får debut i den smukke røde trøje….

Manchester United’s trup: Carroll, Brown, Ferdinand, Silvestre, Heinze, Ronaldo, Keane, O”Shea, Giggs, Smith, Van Nistelrooy, Rooney, Ricardo, Bellion, P Neville, Kleberson, Miller, Richardson, Fletcher.

Forrige artikel

"Stjernespækket" reservehold fik uafgjort mod Boro

Næste artikel

Kanonslag mod Keanes hus

ANNONCE