Optakt: Sæsonpremieren skal hævnes

Manchester United gæster onsdag aften Selhurst Park i London, hvor Roy Hodgson og Crystal Palace venter.

1-3 lød resultatet i sæsonens første opgør mellem de to, der var Uniteds allerførste i denne sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der er siden sket meget. United oplevede en nedsmeltning og #OleOut trendede på ny, derefter en oprejsning, der gjorde dem til mesterskabsbejler, og nu er de så tilbage på jorden, hvor virkeligheden har indfundet sig.

Mesterskabskampen er realistisk set ovre, og der kæmpes nu en kamp om at komme i top fire, så næste sæson igen kan byde på Champions League-bold. De røde djævle har derfor masser at spille for.

Onsdagens værter, Crystal Palace, ser derimod ud til at snart at have indfriet deres ambition for sæsonen – nemlig at forblive i Premier League. Med ti point ned til nedrykningsstregen med 12 runder igen, kan det snart siges at være en realitet. 

London-værterne, der har en af ligaens højeste gennemsnitsaldre målt blandt spillerne, vil sandsynligvis være uden deres største stjerne Wilfried Zaha. Ivorianeren var en torn i øjet på Solskjær og co. sidst de to hold mødtes, hvor han noterede sig for to mål på Old Trafford.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles onsdag den 3. marts klokken 21.15 på Selhurst Park i London.

Kampens dommer:

Andre Marriner.

Skader og karantæner:

Crystal Palace må se bort fra James McArthur, James Tomkins og Mamadou Sakho, mens Connor Wickham, Jeffrey Schlupp,  Nathaniel Clyne, Tyrick Mitchell samt Wilfried Zaha er tvivlsomme til kampen.

United må undvære Paul Pogba og Juan Mata, mens Edinson Cavani fortsat er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Crystal Palace

Guaita

J. Ward – Kouyaté – Cahill – van Aanholt

Milivojevic – Riedewald

Townsend – Eze – J. Ayew

Benteke

Manchester United

de Gea

Wan-Bissaka – Bailly – Maguire – Shaw

McTominay – Fred

Greenwood – B. Fernandes – Rashford

Martial

Hold øje med:

Eberechi Eze. Efter Zaha må Eze siges at være The Eagles’ mest spændende offensivspiller. Han var kun med som indskifter i klubbernes første møde i sæsonen, men har sidenhen spillet sig ind på holdet efter sit skifte fra Queens Park Rangers i sommers. Den unge nigerianer er driblestærk og ikke tilbageholdende med at trykke af fra distancen. 

Skribentens bud på kampens resultat:

United har ikke vundet de seneste tre hjemmekampe mod Palace. Så det godt, at onsdagens kamp spilles i London, hvor United har et godt greb om The Eagles. De røde djævle har det dog aldrig helt nemt mod kompakte og defensivt indstillede modstandere, hvor kreativiteten ofte er efterladt til Bruno Fernandes. Mit bud lyder på en hårdt tilkæmpet 2-1-sejr til United.

Hvor kan kampen ses?

TV3+ og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Medier: Varane-handel mulig til sommer

Næste artikel

Inter betalte ikke seneste Lukaku-klausul - kan ende i kæmpebeløb til United

ANNONCE