Optakt: Store spørgsmålstegn i forsvaret, når ørnene skal stækkes

Der venter en svær opgave for et stadigt skaderamt Manchester United i aften, når turen går til London og Selhurst Park.

Foto: Michael Regan/Getty Images

Det er ikke just fordi, at Manchester United har været stabile i denne sæson. Særligt når man kigger på konstellationer i det centrale forsvar. I aften er der lagt op til endnu en eller endda to centrale forsvarsduoer, der ikke har spillet sammen før.

Jonny Evans er angiveligt tilbage i fuldt vigør efter en måneds skadespause, og dermed er han den eneste centrale forsvarsspiller, der synes klar til aftenens kamp mod Crystal Palace, da Harry Maguire blev meldt skadet i går.

Casemiro har udgjort den ene halvdel af det centrale forsvar i de seneste kampe og med den engelske forsvarsspiller ude, er der lagt op til et nyt makkerpar i form af Evans og Casemiro. Bliver Evans ikke helt klar, er en mulighed ungdomsspilleren Louis Jackson, der har været en del af truppen i de seneste kampe. Uanset er det endnu en ny central forsvarskonstellation, der starter i aften.

Med det voksende forsvarsspillerlazaret er det med en vis bekymring, man kigger over på de tre forreste hos Crystal Palace. Her har Eberechi Eze, Michael Olise og Jean-Philippe Mateta vist rigtig god form på det seneste. Sidstnævnte har lavet otte mål i de sidste ti PL-kampe.

Crystal Palace har vundet de sidste tre ud af fire kampe, heriblandt en udesejr på Anfield. Formen indikerer, at holdet tager kampene seriøst, selvom der ikke er meget at spille for længere.

Der venter med andre ord Manchester United en svær opgave på Selhurst Park, der er kendt for sin meget intense stemning.

Dato, tid og sted

Crystal Palace tager imod Manchester United på Selhurst Park mandag d. 6. maj kl. 21:00.

Dommer

Jarred Gillett. Det er fjerde gang, at Gillett dømmer Manchester United i denne sæson. De to seneste er endt med henholdsvis en 3-4 sejr over Wolves og et 4-3 nederlag til Chelsea.

Skader og karantæner

Skadeslisten i Manchester United er stadig lang.

I følge premierinjuries.com er 12 spillere skadet.

Harry Maguire, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Willy Kambwal og Raphaël Varane meldes helt sikker ude. Jonny Evans, Scott McTominay, Bruno Fernandes meldes også på vippen i forhold til at blive klar, men Marcus Rashford og Anthony Martial meldes særdeles tvivlsomme.

Crystal Palace er uden Sam Johnstone og derfor forventes Dean Henderson på kassen.

Jefferson Lerma og Rob Holding er helt ude, mens Marc Guehi skulle blive klar til aftenens kamp.

Mulige startopstillinger

Jeg tror vi kommer til at se lignende startopstilling som i de sidste kampe, hvor Evans bliver eneste nye ansigt i forhold til Burley-kampen. Mason Mount kan komme i spil, hvis Fernandes ikke bliver klar eller i stedet for Eriksen.

Manchester United (4-2-3-1):

Onana
Dalot – Casemiro – Evans – Wan-Bissaka
Mainoo – Eriksen
Antony – Fernandes – Garnacho
Højlund

Crystal Palace (3-4-2-1):

Henderson
Guehi – Andersen – Richards
Munoz – Hughes – Wharton – Mitchell
Olise – Eze
Mateta

Hold øje med

Den engelske landsholdsspiller, Marc Guehi fra Crystal Palace, er sat i forbindelse med et skifte til Manchester United til sommer og derfor en spiller man skal holde øje med. Derudover vil jeg holde øje med den centrale midtbane hos De røde djævle. Med de defensive kvaler og den nye konstellation kræver det årvågen defensivt arbejde fra de centrale midtbanespillere – særligt overfor Olise og Eze.

Derudover er den 20 årige midtbanespiller, Toby Collyer, en del af kamptruppen, der rejser til London.

Skribentens bud på kampens resultat

Jeg tør ikke tro, at Manchester United holder nullet i aften. Det tror jeg derimod heller ikke Palace kan. Derfor byder jeg ind med et 1-1 resultat.

Hvor kan man se kampen?

TV3 Plus og Viaplay. Jan Mølby & Jesper Simo kommenterer opgøret.

3 kommentarer
  1. Vi lunt på 8. pladsen, ja faktisk bedre end forventet, men Palace er en for stor mundfuld i aften.

    Håber vi kan stjæle et ufortjent point med hjem, så vi kan forsvare 8.pladsen men tror desværre vi taber 3-0 til et flyvende Palace mandskab der har sikret sig overlevelsen i Premier League i denne sæson med en flot 14.plads pt….

    GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Ny sandsynlig debutant i aften på Selhurst Park

Næste artikel

Startopstillingen: Fernandes er skadet og må overlade pladsen til Mount

ANNONCE