Ny sandsynlig debutant i aften på Selhurst Park

Med 5 skader i Uniteds midterforsvar er det efterhånden sandsynligt, at vi får en ny debutant at se i aftenens kamp på Selhurst Park. Louis Jackson har været med på bænken i førsteholdets to seneste kampe, men har endnu sin debut til gode.

Foto: Ash Donelon/Manchester United – Getty Images

Harry Maguire blev i går meldt ude i flere uger med en muskelskade. Og det er kun den seneste af en lang række skader til Uniteds centrale forsvarsspillere.

Raphaël Varane, Lisandro Martínez, Victor Lindelöf og Willy Kambwala sidder også ude. Og det samme gør Luke Shaw, der også kan dække ind i det centrale forsvar.

I deres fravær har Casemiro spillet i midterforsvaret i de seneste to kampe og forventes i aften at gøre det igen.

Derudover er Jonny Evans i ugens løb vendt tilbage på træningsbanen efter at have siddet ude siden Chelsea-kampen d. 4. april. Her blev han først skiftet ind i stedet for Varane, men måtte senere skiftes ud igen med en muskelskade.

Han forventes derfor også at starte kampen, men det er tvivlsomt, om han kan spille 90 minutter.

Næste debutant fra akademiet

Ethan Wheatley har haft en god sæson for både U18 – og U21-holdet. Han scorede for eksempel begge mål i finalesejren på 2-1 over Manchester City i U18 Premier League Cup.

Det blev dog kun til en halvleg i finalen. For dagen efter blev han United-debutant nummer 250 af egen avl i 4-2 sejren over nedrykkede Sheffield United.

Her var Louis Jackson (nr. 78) for første gang med på bænken, hvor han sad hele kampen sammen med Habeeb Ogunneye og Harry Amass.

Jackson og Amass var også med i den efterfølgende 1-1 kamp mod Burnley, og måske bliver det i aften, vi får debutant nummer 251 at se.

Jacksons makker i U18-holdets centrale forsvar, Jack Kingdon, har også trænet med førsteholdet på det seneste. Og han forventes nu også at rejse med til London i aften.

Her kan det nu godt blive en svær kamp for United, der kun har 1 sejr i sine seneste 6 kampe i Premier League. Til sammenligning har Crystal Palace hentet 10 points af 12 mulige i deres seneste 4 kampe.

 

Forrige artikel

Erik ten Hag ryster på hovedet af rygter: »Det er en joke«

Næste artikel

Optakt: Store spørgsmålstegn i forsvaret, når ørnene skal stækkes

ANNONCE