Optakt: Swansea City – Manchester United

United skal fortsætte takterne i årets første udekamp i Premier League.

Manchester United startede Premier League-sæsonen som lyn og torden, da West Ham fik en ordentlig snitter med 4-0 på Old Trafford. Rigtig mange ting lykkedes i den kamp, hvor især Matic og Lukaku fik vist, hvor vigtige de ser ud til at blive i denne sæson. Ikke nok med at resultatet endte med de fantastiske cifre, så må man også rose den spillelyst og løbevillighed, som José Mourinho havde fået sine spillere opsat med.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der sidder og tripper efter, at sæsonens næste kamp fløjtes i gang, og heldigvis er ventetiden snart ovre.

Manchester United skal forsøge at følge op på den flotte åbning i sæsonens første udekamp, hvor Swansea City venter. Swansea fik en fin start på sæsonen, da de formåede at hente et enkelt point på St. Marys i Southampton. Swansea er netop nu ved at vænne sig til tilværelsen efter Gylfi Sigurdssons skifte til Everton, og derfor kan de ikke være andet end tilfredse med et enkelt point på kontoen på nuværende tidspunkt.

Gylfi Sigurdssons skifte er bestemt også gode nyheder for Manchester United, da de tidligere har haft store problemer med den teknisk stærke islænding. Sidste sæson var han manden, der sikrede Swansea et sent point på Old Trafford, mens han også lagde op til Swanseas enlige mål på Liberty Stadium, hvor United dog endte med en solid 1-3-sejr.

Manchester United har haft det en smule svært med Swansea i de seneste år. Statistikken hedder godt nok 5-1-4 i de røde djævles favør, men fire nederlag på 10 kampe er bestemt en streg i regningen. Værst så det ud i sæsonen 2014/2015, hvor Swansea faktisk endte med at vinde begge opgør.

Swansea ser ikke stærkere ud i denne sæson, og indtil videre har de været forholdvis stille på transfermarkeredet. Det er lykkedes dem at hente Mesa i Las Palmas, mens unge Tammy Abraham er på låneophold fra Chelsea. Til gengæld har holdet sagt farvel til tidligere nævnte Sigurdsson, mens også Cork, Gomis og Amat er fortid i klubben.

Det kan nemt se ud til, at Swansea får problemer igen i denne sæsons Premier League, hvis ikke de formår at hente nogle solide erstatninger ind, og det er Manchester Uniteds job at udnytte dette i en af de første runder. United må være store favoritter til lørdagens kamp på Liberty Stadium, og alt andet end solide tre point på kontoen må defineres som en stor skuffelse.

Dato og Tid:

Kampen spilles lørdag d. 19/8-2017 klokken 13.30.

Skader og karantæner:

Manchester United er fortsat uden Shaw, Young og Rojo. Derudover skulle truppen være skadesfri.

Swansea må undvære Llorente, Sun-Yeung og Dyer, mens den nye signing, Mesa, er klar til sin debut.

Kampens dommer:

Jon Moss dømmer lørdagens kamp.

Mulige startopstillinger:

Swansea City:

Faibianski

Olsson – Mawson – Fernandez – Naughton

Carroll – Britton – Fer – Routledge

Ayew – Abraham

Manchester United:

De Gea

Valencia – Bailly – Jones – Blind

Matic – Pogba

Lingard – Mkhitaryan – Martial

Lukaku

Hold øje med:

Normalt ville vi have skrevet enten Sigurdsson eller Llorente her, men ingen af de to er i spil til kampen.

Tammy Abrahim er et stort angrebstalent, der kan have en stor fremtid foran sig. Det bliver spændende at se, om han er klar til at træde ind på den store scene allerede lørdag.

Sagt om kampen:

”Jeg synes, Manchester Uniteds fans er fantastiske. Jeg har oplevet Old Trafford nu, men spillerne siger, at de er endnu vildere på udebane. Jeg kan selv huske det fra min tid i Chelsea, hvor jeg altid var imponeret over støtten til Manchester United”. – Nemanja Matic

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror ikke, Manchester United får problemer med Swansea denne gang. Som jeg ser det, er det kun holdet selv, der kan skabe problemerne. Swansea er fortsat ved at finde sig selv efter Sigurdssons exit og mangler lige den ekstra star-factor mod topholdene. Jeg tror, Manchester United hiver en sikker 3-0-sejr hjem.

Vidste du, at:

  • Swansea lige akkurat redede livet i Premier League i sidste sæson med fire sejre i de sidste fem kampe.
  • Swansea er det eneste walisiske hold i Premier League.
  • Swansea har lukket mål ind i de seneste 12 Premier League-kampe mod Manchester United.

TV:

6eren viser kampen

Hvem spiller rivalerne imod:

  • Liverpool – Crystal Palace (Lørdag)
  • Stoke City – Arsenal (Lørdag)
  • Tottenham – Chelsea (søndag)
  • Manchester City – Everton (mandag)

 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matic sender stikpille mod Chelsea

Næste artikel

Young og Shaw er klar igen

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share