Optakt: United er endelig tilbage igen

Kan en tre måneder lang coronapause stoppe Uniteds ellers fine momentum? Kan Bruno Fernandes og Paul Pogba spille sammen? Og hvor gode er José Mourinhos Tottenham egentlig? De spørgsmål får vi forhåbentlig svar på i morgen, når Tottenham og Manchester United mødes. Indtil da, kan du læse optakten til kampen herunder.

Endelig ruller Premier League-fodbolden igen i Manchester United.

Det er over tre måneder siden, at Manchester United malede byen rød mod Manchester City, hvor Anthony Martial og Scott McTominay sikrede en berusende sejr over bysbørnene, som skulle vise sig at være den sidste Premier League-kamp, United skulle spille i lang tid.

Siden derbytriumfen den 8. marts er det kun en Europa League-kamp mod LASK Linz torsdagen efter for tomme tilskuere, der har kunnet slukke vores Manchester United-tørst. For der er naturligvis en vis coronapandemi, der har lagt hele verden ned, og det gjaldt desværre også fodboldverdenen og Manchester United.

Heldigvis har den engelske regering givet grønt lys til, at man kan genoptage Premier League-fodbolden, men hvad kan vi egentlig forvente os af Manchester United?

Manchester United var i en fantastisk stime inden coronapausen, hvor Bruno Fernandes kom ind og vendte alting til det positive, nærmest på egen hånd, og siden han kom, har United faktisk ikke tabt en eneste fodboldkamp. Samtidig havde Tottenham ikke vundet i de foregående seks kampe, hvilket ville have gjort United til umiddelbare favoritter, hvis kampen blev spillet midt i marts, som oprindeligt var planen.

Men nu er intet så sikkert mere. Tottenham har fået sine skadede spillere tilbage og José Mourinho har haft tid og ro til at forsøge at redde den synkende skude, der hedder Tottenham Hotspur, mens ingen reelt er sikre på, hvorvidt Manchester United kan bruge deres nu iturevne præ-corona momentum til noget som helst.

Der er en helt masse ubesvarne spørgsmål, som ingen har svarene på. Men der er ingen tvivl om, at vi får svar på de fleste, når bolden endelig ruller igen på Tottenham Hotspur Stadium fredag aften.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles 19. juni klokken 21:15 på Tottenham Hotspur Stadium.

Skader og karantæner:
Manchester United har fået Marcus Rashford og Paul Pogba tilbage fra langvarende skader, mens man må undvære Phil Jones og Axel Tuanzebe. I Tottenham-lejren har man offensive esser som Harry Kane, Steven Bergwijn og Heung-min Son tilbage, mens Dele Alli har karantæne.

Kampens dommer:
Jonathan Moss dømmer kampen.

Mulige startopstillinger:

Tottenham Hotspur:

Lloris

Aurier – Alderweireld – Vertonghen – Davies

Dier – Sissoko

Lucas – Bergwijn – Son

Kane

Manchester United:

De Gea

Maguire – Lindelöf – Shaw

Wan-Bissaka – Fred – Matic – Williams

Fernandes

Martial – Rashford

Hold øje med:
De fleste kender til de mest åbenlyse esser i Heung-min Son og Harry Kane, så jeg vil fremhæve Steven Bergwijn, der skiftede til Tottenham i januar og fik vist sig fint frem, inden en skade og en coronapause satte en stopper for det hele, men lur mig ikke, om han kommer til at overraske en mand eller to i morgen aften.

Sagt om kampen:
– Det bliver en stor kamp mod et af ligaens bedste hold, og mod et hold, der var i Champions League-finalen for et år siden. Vi har forberedt os så godt, som vi kan, vi er unge, friske og klar, så vi ser, hvad der sker i morgen, sagde Ole Gunnar Solskjær om kampen.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg tror, det bliver en svær kamp for begge hold, der skal have gang i benene igen, og derfor kan jeg ikke forestille mig et målfyrværkeri. Selvom jeg tror, begge hold kan leve med et point, tror jeg alligevel, at United tager den 1-0 til udeholdet, og forhåbentlig bliver det Rashford, der ligger den ind bag Hugo Lloris.

Vidste du, at…
– United er ubesejrede i de seneste 11 kampe, hvori man holdt rent bur i ni af kampene?
– United ikke har scoret et Premier League-hattrick siden Robin van Persie gjorde det mod Aston Villa i 2013?

TV:
Kampen sendes på Xee og Viaplay.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Shaw er begejstret for samarbejdet mellem Fernandes og Martial

Næste artikel

Berbatov: Fred er årets spiller i United

ANNONCE