Berbatov: Fred er årets spiller i United

Den tidligere United-spiller Dimitar Berbatov er svært beundret af Fred, som han mener har været den bedste United-spiller i denne sæson.

Fred havde en svær debutsæson i Manchester United, hvor han havde svært ved at komme på holdet, men i år har Fred slået sig fast og spillet 39 kampe i alle turneringer, og skal man tro tidligere United-angriber Dimitar Berbatov, er præstationerne også blevet bedre. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– I starten havde Fred det svært med tempoet og duellerne. Han kom fra en anden liga, og nogengange var han for langsom på bolden, men stille og roligt har han vænnet sig til Premier League. Hans forbedringer minder mig om Moussa Sissoko, som også havde det svært i starten i Spurs, men nu er Fred årets spiller, siger Berbatov.

Moussa Sissoko har også været fast inventar på Spurs-mandskabet, når altså ikke skader har stået i vejen. Franskmanden blev i starten kritiseret for at være for dårlig på bolden, men hans rå power og løbevillighed gjorde ham til en naturlig fanfavorit i det nordlige London. Berbatov mener, at Fred kan have samme effekt.

– Tålmodigheden betaler sig, og det har Fred bevist. Han får ikke så megen opmærksomhed på grund af Bruno Fernandes’ indtog og at Paul Pogba er klar igen, men Fred har sin plads på midtbanen og hvis han er klar på at spille hver gang uden at være i rampelyset, tror jeg, det passer ham fint.

– Hvis du er en offensivspiller og du ved, at du er beskyttet bagfra, er du ikke bekymret for at miste bolden. Når man har folk som Fred til at beskytte de offensive spillere, bliver det meget nemmere for de offensive spillere at tage risici og lave de farlige afleveringer, lyder de rosende ord fra Berbatov.

Fred og Moussa Sissoko kommer højst sandsynligt til at spille overfor hinanden i aftenens kamp mellem to af Dimitar Berbatovs tidligere hold, når Tottenham og Manchester United i aften krydser klingre på Tottenham Hotspur Stadium.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: United er endelig tilbage igen

Næste artikel

Startopstilling: Ingen Pogba i start-11'eren

ANNONCE