Optakt: United-Fenerbahce

United skal i morgen forsøge at tage et stort skridt videre fra gruppespillet i denne sæsons Europa League, når de på udebane gæster Fenerbahce.

Det er ikke den nemmeste opgave, United skal på i det tyrkiske. Fenerbahces hjemmepublikum er af mange kendt som et af de mere passionerede i fodboldeuropa, og de har ved flere lejligheder drillet store klubber på hjemmebanen.

Ikke desto mindre er det et opgør, hvor United har alt mulig grund til at gå efter alle tre point. Holdet ligger nummer to i gruppen, og en sejr vil bringe dem fem point foran netop Fenerbahce med kun to kampe igen.

Samtidig er der for United også en mulighed for at få skyllet den pinlige nulløsning mod Burnley fra i weekenden af sig, og særligt Zlatan vil – hvis han spiller – være ivrig efter at komme på måltavlen. Blot en enkelt scoring er det blevet til i svenskerens seneste ti kampe.

José Mourinhos har taget Henrikh Mkhitaryan med til Istanbul, og mange fans håber at armeneren at se i aktion. Nyindkøbet har ikke spillet siden nederlaget mod Manchester City den 10. september.

På den negative side er det dog, at Antonio Valencia, Chris Smalling og Eric Bailly begge er ude med skader, så det ligner, at Daley Blind og Marcos Rojo skal spille i det centrale forsvar. Phil Jones er imidlertid også blevet meldt klar.

Dato, tid og sted:

Kampen fløjtes i gang d. 3. november klokken 19:00

Kampens dommer:

 

Skader og karantæner: 

Som nævnt er Eric Bailly, Valencia og Smalling alle ude. Michael Carrick og Memphis var heller ikke med det fly, der tidligere i dag fløj mod Tyrkiet. Fenerbahce må undvære Van der Wiel, Fernandao og Turfan, der er skadede. Chahechouche er ude med karantæne.

Mulige startopstillinger: 

Manchester United

Romero

Darmian – Rojo – Blind – Shaw

Herrera – Fellaini – Pogba

Mata – Ibrahimovic – Rashford

 

Fenerbahce

Demirel

van der Wiel – Kjær – Skrtel – Kaldirim

Souza – Topal

Potuk – van Persie – Sen

Emenike

Hold øje med:

Ja, behøver jeg næsten nævne ham? Robin van Persie fik en fornem modtagelse, da Fenerbahce for en måned siden gæstede Old Trafford. United vandt overbevisende, men RvP fik et mål på sin gamle hjemmebane, og hollænderen blev hyldet af hele stadion. Han vil helt sikkert igen forsøge at drille sine tidligere holdkammerater, og han er også stadigvæk en farlig angriber, når han rammer dagen.

 

Sagt om kampen:

“Hjemmepublikummet vil støtte deres hold virkelig meget, så det er vigtigt, at vi forbliver rolige og kloge, så vi forhåbentlig kan komme hjem med sejren.” – Marcos Rojo. 

 

Skribentens bud på kampens udfald:

Det er en af de sværere. United er ikke for godt kørende på udebane, hvorimod Fenerbahce som nævnt er et rigtig godt hjemmehold. United skal dog revanchere sig fra weekenden, så jeg gætter på en 2-0 sejr til United.

TV: 

Kampen vises på 6’eren kl. 19.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho forklarer Schweinsteiger-comeback

Næste artikel

Officielt: Joyce ny manager for Wigan

Relaterede artikler
Total
0
Share