Optakt: United møder et stærkt Brighton-mandskab på hjemmebane

Der venter et svært opgør på Old Trafford, når gæsterne fra Brighton kommer på besøg.

Klokken 16, d. 16 september fløjter Jarred Gillett opgøret mellem Manchester United og Brighton i gang. Inden femte spillerunde i Premier League ligger United og Brighton på henholdsvis 11. og 6. pladsen.

Stærkt mandskab gæster Old Trafford

Brighton er kommet stærkt fra start i denne sæson, og har flere profiler, som United bør være opmærksomme på. Deriblandt den japanske kantspiller Kaoru Mitoma, Solly March, Pervis Estupinán og ikke mindst Evan Ferguson, som rygtes til United. Ferguson ser dog ikke ud til at kunne deltage i kampen, da han har pådraget sig en skade.

Brighton kommer ind til opgøret med stor selvtillid efter deres sejr på 3-1 mod Newcastle. United, derimod, led en hård skæbne efter at have fået et mål i det 89 minut underkendt, på grund af offside. Derefter lykkedes det Arsenal at score to mål i tillægstiden og lukke kampen 3-1.

Dog har Brighton også vist svaghedstegn i denne sæson, da man tabte 3-1 hjemme mod West Ham. Brighton så dog stærke ud, og havde hele 78% boldbesiddelse i kampen mod West Ham, samt en afleveringspræcision på 89%. Brighton er også det hold som har scoret flest mål i Premier League. Brighton har scoret 12 mål på fire kampe.

I kølvandet på nederlaget mod Arsenal opstod der også postyr omkring Jadon Sancho, som Erik ten Hag havde udeladt fra kamptruppen grundet dårlig træning, hvilket Erik ten Hag uddybede i et interview efter kampen.

Torsdag d. 14 september meldte Uniteds kommunikationsafdeling ud, at Sancho ikke træner med førsteholdstruppen, og derfor næppe kommer i spil til kampen mod Brighton. Det efterlader United med få muligheder på højrekant. Det forventes at Facundo Pellistri vil få en fremtrædende rolle, imens Antony og Sancho ikke er til rådighed. Derudover kunne man også se Garnacho eller Bruno Fernandes vikariere på højrekant, eller Marcus Rashford, som før er røget derud.

Der venter altså en svær kamp mod Brighton, hvor vi er nødt til at kæmpe for sejren, hvis vi fortsat har ambitioner om at spille med om Champions League pladserne. Det kan lyde ekstremt så tidligt i sæsonen, men Brighton er et af de hold vi bør respektere i dette års kamp om europæiske placeringer.

Fraværende spillere:

Antony, Tyrell Malacia, Tom Heaton, Sofyan Amrabat, Raphael Varane, Mason Mount, Luke Shaw og Kobbie Mainoo. Derudover var Lisandro Martinez også tvivlsom, men blev heldigvis klarmeldt fredag d. 15 september.

For Brighton forventes Evan Ferguson, Jakub Moder og Julio Enciso at misse kampen.

Bud på startopstillinger:

Onana

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Dalot

McTominay – Casemiro – Eriksen

Bruno – Højlund – Rashford

Brighton:

Verbruggen

Veltman – van Hecke – Dunk – Estupinán

Gross – Gilmour

March – Pedro – Mitoma

Welbeck

Skribentens bud på et resultat

Jeg forventer og håber på en målfuld kamp, som Brighton hidtil har været garant for i denne sæson. Jeg har dog valgt at tage de optimistiske briller på, da vi som United-fans har brug for noget genoprejsning ovenpå de skuffende nyheder, resultater og generelt spil i de få spillerunder hidtil. Jeg tror og håber på:

Manchester United 3 – 1 Brighton 

I Danmark sendes kampen på TV3 Max og på Viaplay.

3 kommentarer
 1. Tja med den startopstilling forventer jeg ikke 3 point på kontoen desværre.

  Jeg håber at Højlund får gang i målscoreringen og laver mindst et mål, men med tanke på den backlinje tror jeg ikke vi kan holde et clean sheet.

  ETH har nogle alvorlige udfordringer med Antony og Sancho, samt skader på nøglepositioner med Varane ude og måske Licha ligeså, det ser svært ud.

  Forudser et nederlag på 1-3 men håber på en sejr eller mindst en uafgjort…

 2. Opstillingen bliver nok
  Onana
  Bissaka, Lindelöf, Martinez (er meldt klar), Dalot
  Casemiro, Mctominay
  Bruno, Eriksen, Rashford
  Højlund
  Jeg glæder mig helt vildt, som et lille barn til juleaften, til at se Højlund bringe energi, og en masse farlighed oppe foran. At Bruno og alle de andre, har en at sparke den op på, som er stærk, hurtig og kan noget med bolden. En som er farlig i boksen og forstår at stå de rigtige steder. Ham som sparker Brunos indlæg i kassen, eller sender dem videre til andre, så de kan score. Ham som sparker den ind i kassen, når Rashford sparker den på tværs. Ham som bare gør de andre bedre, og dermed også holdet bedre. Det er ligegyldigt om Bruno, Ganarcho eller Pellistri spiller på højre. Det er bare fuld skrald og derudaf i morgen.
  Brighton er et godt hold, og dem skal vi have respekt for, men de har ikke været helt så gode som sidste år. Det har vi heller ikke været, det skal indrømmes, men hjemmebane, på med trøjen, tro på, at vi vinder i morgen, uanset om det så bliver 3-2, 5-4 eller 4-0 – vi skal tro på det, og så bare NYDE det ultimativt, når sejren kommer i hus – Det er sejrene, som giver flest point i sidste ende – Jeg byder 4-1 (og så må jeg æde kritikken bagefter 🙂 )

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: Sancho træner ikke med førsteholdstruppen

Næste artikel

Onana blandt de fem bedste i verden

ANNONCE