Sancho nægter at undskylde til Erik ten Hag

Jadon Sancho er blevet udelukket af Manchester Uniteds førsteholdstrup, efter at han har nægtet at undskylde over for Erik ten Hag, det skriver The Athletic.

Manchester United skrev i går på klubbens officielle kanaler, at Jadon Sancho kommer til at træne alene grundet en besked på det sociale medie X, hvor i Sancho kaldte sig selv en syndebuk. Det skete, efter han ikke blev udtaget af Erik ten Hag til kampen mod Arsenal. Sancho blev derefter bedt om at undskylde over for Erik the Hag, men sancho nægtede at gøre det, hvilket nu har resulteret i, at klubben har taget affære.

– Jadon var ikke udvalgt på grund af hans præstation i træningen, sagde Erik ten Hag efter turen til det nordlige London den 3. september, hvor Manchester United tabte 3-1 til rivalerne fra Arsenal.

Jadon Sancho har siden slettet sit omdiskuterede tweet, men der skal åbenbart mere til at få ham ind i varmen igen.

United var åbne for at sælge Sancho til Saudi-Arabien, før deres transfervindue lukkede sidste uge, men Sancho afslog, og han fløj i stedet til New York for en pause.

Tror du Jadon Sancho har spillet sin sidste kamp for Manchester United

 

2 kommentarer
 1. Ca 700 millioner kostede Sancho

  Ca 600 millioner kostede Antony

  Tab ca 1.300.000 millioner kroner…

  Store afskrivninger for 2 spillere, samt Greenwood blev kylet på porten…

  Marguire kostede også en uhørt overpris…ligesom de to førstnævnte..

  Hvornår lærer klubben at pengene ikke hænger på træerne .

  Godt Uniteds brand er så stærkt at Snapdragon og Adiddas er villige til at sætte nye rekorder for sponsorater…

 2. Det er enormt svært at købe forventet kvalitet til PL. Alle klubber køber jo spillere, til dyre penge, som ikke rigtigt bliver til noget, fordi niveauet bare er helt i top, i PL. Bare spørg Chelsea, Tottenham og Liverpool, om deres dyre indkøb virkelig har været det værd. Synes selv City køber spillere til dyre penge, som jeg ikke ser være beløbet værd, hverken nu eller på sigt.. Og når spillere, som ikke rigtigt længere har niveauet, sælges til det arabiske for uhørte summer. Der hvor pengene er, koster spillerne bare det mere at købe…
  En lille sjov detalje er, at Ferguson købte over 100 spillere i sin manager-periode, og hvor mange af dem var, og blev egentlig noget særligt, og prøv, samidig at se prisen, på de første han købte, ex. Schmeichel, og så til nogen af de sidste. Der skete bare noget med prisen på de 26 år!
  https://www.transfermarkt.com/sir-alex-ferguson/spielertransfers/trainer/4/plus/0/galerie/0?station_id=2398

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Onana blandt de fem bedste i verden

Næste artikel

Ten Hag klarmelder forsvarssduo

ANNONCE