Optakt: United skal bremse formstærke Liverpool på Old Trafford

Der er lagt op til et brag, når United i morgen tager imod Liverpool.

Det er ærkerivalen Liverpool, der går ind til morgendagens opgør i bedst form og med den bedste stemning omkring holdet. Merseyside har endnu ikke tabt i 12 kampe i denne sæson, og det er kun blevet til to pointtab – begge gange imod svære modstandere i Chelsea og Manchester City.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Forleden besejrede Liverpool de spanske mestre Atletico Madrid i en kamp, som både viste, at  Jürgen Klopps mandskab kan være frygtindgydende men samtidigt også til at tale med i samme kamp. Efter at være kommet bagud 2-0 inden for få minutter, kæmpede spanierne sig tilbage og fik udlignet ved to scoringer af Antoine Griezmann.

Samme Griezmann modtog i anden halvleg et korrekt rødt kort for et strakt ben i hovedhøjde, og siden kunne Liverpool sikre sig sejren på et straffe. Paul Scholes mener, at Klopp kan have siddet og klappet i sine hænder i pausen af United-Atalanta kampen onsdag aften, men der var tendenser i Liverpools defensive spil, som borger for, at Uniteds offensiv kan komme til at drille dem. Der var bestemt et par sprækker at få øje på.

Det er der imidlertid også i Uniteds defensiv, og der er nok desværre lidt flere, som Mané, Firmino og Salah kan boltre sig i. Selvom det lykkedes at hente sejren på baggrund af en flot anden halvleg mod Atalanta, så er det stadig bekymrende, hvor nemt det er at komme til chancer mod De Geas mål.

Jürgen Klopp har op morgendagens kamp gjort det klart, at han på ingen måde gnider sig i hænderne over udsigten til kampen til trods for Scholes’ kommentarer.

Uanset hvad, så kan der ikke være tvivl om, at United skal finde noget andet frem i intensitet og organisation, hvis de vil have tre, vigtige point med sig. Hvis der kommer det og meget koncentration hele vejen igennem, så er det ikke umuligt. Bestemt ikke hvis Cristiano Ronaldo er i godt spillehumør.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles søndag den. 24. oktober klokken 17:30 på Old Trafford.

Kampens dommer:
Anthony Taylor.

Skader og karantæner:
På fredagens pressemøde kastede Ole Gunnar Solskjær desværre tvivl over trioen Bruno Fernandes, Fred og Marcus Rashford, der alle pådrog sig nogle slag mod Atalanta. Raphaël Varane plejer stadig den skade, han pådrog sig i den seneste landskampspause.

Liverpool er uden spanske Thiago, men de kan muligvis få Curtis Jones i spil igen, efter en skade har drillet midtbanemanden. 

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw
McTominay – Pogba
Greenwood – Bruno – Sancho
Ronaldo

Liverpool
Allison
Trent – Matip – Van Dijk – Robertson
Jones – Henderson – Keita
Salah – Firmino – Mané

Hold øje med:
Mohamed Salah er startet denne sæson i forrygende form, og han står lige nu noteret for syv mål i Liverpools første otte Premier League-kampe. Men faktisk er Liverpools forreste tre kommet i gang på en måde, der leder tankerne et par sæsoner tilbage, hvor de har været uhyggelige. Så der skal også holdes øje med Firmino og Sadio Mané.

Skribentens bud på kampens resultat:
Det er sket nogle gange den seneste håndfuld år, at Liverpool har lignet klare favoritter til netop dette opgør, men hvor det er blevet lige, taktiske affærer. Så selvom der er sprækker i begge holds forsvarskæder, så gætter jeg på 1-1. Ronaldo scorer for hjemmeholdet.

TV:
Kampen vises på på Xee og Viaplay. Husk Uniteds kampe kan ses med andre ligesindede på Den Glade Gris i København og Panenka i Aarhus.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Evra taler ud om seksuelt misbrug: Jeg skammede mig over det

Næste artikel

BBC: United-ledelsen diskuterer ombygning af Old Trafford

ANNONCE