Bruno Fernandes mod West Ham

Optakt: Uniteds nat og dag-spillere tager imod Saints

Lørdag over middag spiller United mod Southampton i en kamp, der bare SKAL veksles til tre point.

Ovenpå to meget skuffende resultater er det nu på tide, skal United gerne vise 90 minutters god fodbold og hive tre point hjem.

Det må være den ganske rimelige forventning, for med 70 afslutninger i alt men med kun to mål i udbytte, så er der al grund til at tro, at spil og chancer kan veksles til sejr.

På den anden side: Det er Manchester United, og anno 2022 tør man snart ikke tænde sine sociale medie-feeds af frygt for, hvad der lyser op af pinlige historier fra den røde del af den fodboldgale by.

I dag er ingen undtagelse, og selvom det naturligvis ikke er bekræftet, så bygger historien om drillerier mod en af Ralf Rangnicks assistenter ovenpå flere ugers skriverier om utilfredshed med den nye tyske styrmand.

Der findes én måde at bevise, at medierne blot brygger det pure opspind, og det er at bygge videre på en god første halvleg og så spille bagdelen ud af de hvide shorts i anden halvleg også. Det må være forventligt.

Efter pointtabet forleden er United en smule presset i det kedelige men stadigt vigtige spil om en plads i top fire. Ja, Champions League er vigtigt, men come on – er det virkelig det, United skal kæmpe om?

Det føler jeg ikke, så jeg håber, Fernandes, Ronaldo og Co. tager arbejdstøj og handsker på, og viser Southampton, at deres sæson stadigvæk bare sejler lidt ud i det uvisse.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles lørdag d. 12. februar klokken 13:3o på Old Trafford.

Kampens dommer:
Stuart Attwell. Der faktisk har været VAR-dommer de seneste to kampe…

Skader og karantæner:
Fred, Eric Bailly og Nemanja Matic er alle ude. Alex Telles er tilbage efter endt corona-isolation.
Udeholdet mangler målmand Alex McCarthy, forsvarsspilleren Lyanco. Navnebrødrene Redmon og Nathan Tella er tvivlsomme til kampen.

Hold øje med:
Den måske bedste bedste frisparksfod i Premier League sidder på James Ward-Prowse. Og det er uanset, om det er spark direkte på mål eller indlæg, så sparker midtbanespilleren dem bare knivsskarpt. Det skal United være forberedt på.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg tror på en United-sejr uanset hvor skeptisk, jeg så kan være over for de spillere, der trækker den røde trøje over hovedet. 45 minutters god fodbold bliver skiftet ud med 90 minutter af det samme samt en 3-1 sejr. Bruno scorer først.