Ornstein: United fik muligheden for at hente kroatisk VM-helt

Manchester United havde muligheden for at hente Dominik Livaković i sommer. Det skriver journalisten David Ornstein for The Athletic.

Dinamo Zagreb-målmanden Dominik Livaković har været forrygende ved VM i Qatar.

Kroaten har kun lukket tre mål ind i fem kampe og har spillet en hovedrolle i Kroatiens sejre i straffesparkskonkurrencerne mod Japan og senest Brasilien.

Ifølge den troværdige journalist David Ornstein havde Manchester United muligheden for at hente målmanden i sommer for et beløb mellem 37 og 75 millioner kroner. Det skriver journalisten for The Athletic tirsdag.

De røde djævle undlod at slå og hentede i stedet Martin Dubravka på lån som backup til David de Gea.

Den kroatiske landsholdsmålmand blev angiveligt også tilbudt til Leicester og Nottingham Forest. Sidstnævnte var endda tæt på at blive enige om en transfersum på omkring 45 millioner kroner for kroaten. Premier League-oprykkerne valgte i sidste ende at leje Dean Henderson i United, da klubben anså englænderen som en større profil.

27-årige Dominik Livaković kom til Dinamo Zagreb i sommeren 2015. Her er det blevet til 262 kampe for førsteholdet, mens han har 39 landskampe for det kroatiske landshold på sit cv.

Forrige artikel

De Gea understreger overfor pressen: Vi lader ham ikke gå

Næste artikel

Benfica-præsident om United-emner: Vi har ikke behov for at sælge

ANNONCE