OT.dk anbefaler: “Saudi United”

OldTrafford.dk’s redaktør har skrevet en artikel for Weekendavisen, der handler om, hvordan at Saudi-Arabien sminker sit blakkede ry med milliardstore sportsinvesteringer – og hvorfor at Manchester United passer perfekt ind i den strategi.

Emil Jørgensen, Weekendavisen: Saudi United 

George Orwell sagde i 1945, at »sport er krig minus skyderier«. I dag, trekvart århundrede senere, beskriver den afdøde forfatters citat fint, hvordan international sport instrumentaliseres af stater på Den Arabiske Halvø. Og Manchester er en frontlinje.

Sådan skriver OldTraffor.dk’s redaktør Emil Jørgensens artikel i Weekendavisen. I anledning af rygterne om, at den saudiske kronprins Mohamad bin Salman er interesseret i at købe Manchester United, har han talt med forskere, fans og menneskerettighedsaktivister fra både Manchester og Mellemøsten og forsøger at svare på følgende spørgsmål: 

Hvorfor investerer Saudi-Arabien, Qatar og de Forenede Arabiske Emirater alle sammen så massivt i international sport? Hvorfor er saudiernes ry så belastet? Hvordan forholder lokale United-fans sig til rygtet? 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

9. december: Nanis PlayStation-mål mod City

Næste artikel

10. december: Mkhitaryans fantastiske skorpionspark

ANNONCE