Overblik: Sådan har de udlejede spillere klaret sig

Her kan du læse en sæson gennemgang af hver spiller, som har været udlejet undervejs i sæsonen.

Joel Pereira: Udlejet til Vitória Setúbal (Primeira Liga) og KV Kortrijk (Jupiler Pro League)

Sæsonkarakter: 3

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Joel Pereira må være skuffet over sin sæsons forløb. Han blev udlejet af to omgange, hvor han i begge tilfælde fik chancen for at sætte sig på pladsen som førstemålmand i relativt små klubber. Begge gange mislykkedes dette. Pereira må være særligt skuffet over, at han ikke var i stand til at vise sig bedre frem i sit hjemland, Portugal. Fremtiden for den 22-årige målmand må formodes at være usikker på Old Trafford, da Manchester United vægter både Sergio Romero, Dean Henderson og naturligvis David de Gea højere.

Clean sheets: 4

Kampe spillet ud af mulige: 15/37

Spilleminutter: 1329

Dean Henderson: Udlejet til Sheffield United (Championship)

Sæsonkarakter: 10

Den unge talentfulde målmand var en vigtig faktor i, at Sheffield United rykkede op i Premier League. Han har simpelthen taget klubben med storm, som ikke overraskende ønsker endnu en sæson med målmanden på kassen. Hele 21 clean sheets formåede Dean Henderson, hvilket faktisk også var flest af alle målmænd i Championship. Det har fået den engelske presse til at kaste kærlighed på Manchester United-spilleren, og erklære han kommer til at spille på højeste niveau. Om det bliver for Manchester United eller en anden top-klub, må tiden vise. Han har hvert fald udtalt af flere omgange, at han ønsker fast spilletid, hvilket i så fald kan blive problematisk med den spanske stjernemålmand David de Gea i klubben.  

Clean sheets: 21

Kampe spillet ud af mulige: 46/47

Spilleminutter: 4140

Kieran O’Hara: Udlejet til Macclesfield Town (League Two)

Sæsonkarakter: 5

Den irske målmand Kieran O’Hara var i denne omgang, blevet lejet ud til en bundklub. Det kunne også ses på hans statistikker. 42 gange blev han foretrukket på målet, og her lukkede han altså 68 mål ind. Ikke desto mindre gjorde han det faktisk hæderligt, og hjalp også til at Macclesfield Town overlevede i League Two.

Clean sheets: 8

Kampe spillet ud af mulige: 42/44

Spilleminutter: 3810

Demetri Mitchell: Udlejet til Hearts (Skotske Premiership)

Sæsonkarakter: 4

Der var faktisk relativt høje forventninger til den unge back, da han returnerede på udlån til Hearts. Han formåede dog ikke at indfri disse. Til hans forsvar var han også skadet det meste af sæsonen, og fik blot spillet 1473 minutter.

Mål og assists: 1/2

Kampe spillet ud af mulige: 23/39

Spilleminutter: 1473

Axel Tuanzebe: Udlejet til Aston Villa (Championship)

Sæsonkarakter: 9

Ligesom Henderson hjalp Axel Tuanzebe sin klub til oprykning. Det evnede han også at gøre i flot stil. I flere kampe var han den rolige klippe i forsvaret, som også var god i sin fordeling af bolde. Tuanzebe har dog særligt fået ros for sin hurtighed og fysik. En ting som helt sikkert også fortjener ros, har været hans professionalisme og gå-på-mod. Englænderen blev nemlig alvorligt skadet omkring jul. Heraf sad han ude lige godt tre måneder, men blev fit for Aston Villa, da de manglede ham mest. Flot sæson af englænderen som fortjener chancen for Manchester United næste sæson.

Mål og assists: 0/1

Kampe spillet ud af mulige: 30/49

Spilleminutter: 2574

Cameron Borthwick-Jackson: Udlejet til Scunthorpe (League One)

Sæsonkarakter: 5

Spillede en kort periode flot fodbold, men generelt kan hans præstationer bedst beskrives, som værende på det jævne. CBJ blev en overgang brugt på wingen med pæn succes, men han blev hurtigt rykket tilbage på sin sædvanlige backplads. Hans sæson bar også præg af et svagt Scunthorpe-hold, som undervejs fyrede deres træner. Klubben endte også med at rykke ned. Yderligere havde Borthwick-Jackson også et par skader undervejs, hvor han særligt i sidste halvdel af sæsonen ikke nåede at komme i ordentlig kampform.

Mål og assists: 2/0

Kampe spillet ud af mulige: 33/47

Spilleminutter: 2712

Timothy Fosu-Mensah: Udlejet til Fulham (Premier League)

Sæsonkarakter: 00

Hvis du trofast har læst med hver uge, ved du også, at Fosu-Mensah har haft en forfærdelig sæson i London-klubben. Sølle 884 minutters spilletid har hollænderen fået. Han startede ellers med at være inde omkring startopstillingen, men herfra gik det ellers ned af bakke. Det var dog til at forstå, hvorfor daværende træner valgte at bænke spilleren oven på et par dårlige præstationer, men at det skulle gå så vidt, at han nærmest blev frosset ude, var svært at forstå. Særligt med tanke på hans flotte udlån til Crystal Palace forrige sæson. Man kan spekulere i om hans attitude til træningen har været optimal. Faktum er dog, at Manchester United ikke valgte at hente ham tilbage, men i stedet ønskede at han skulle blive og kæmpe for sin plads. Om han har fået ekstra hår på brystet af denne oplevelse, kan man kun håbe. Det har under alle omstændigheder været en yderst svær sæson for hollænderen, som næppe kan have gjort indtryk hos Ole Gunnar Solskjær og dermed have forbedret hans chance i klubben.

Mål og assists: 0/0

Kampe spillet ud af mulige: 12/40

Spilleminutter: 884                   

Tom Sang: Udlejet til AFC Fylde (Premier League Two)

Sæsonkarakter: UB

Tom Sang har kun fået otte minutter, hvilket naturligvis ikke er nok til at bedømme hans sæson. Får ikke sin kontrakt forlænget i United.

Mål og assists: 0/0

Kampe spillet ud af mulige: 1/18

Spilleminutter: 8

Callum Whelan: Udlejet til Port Vale (Premier League Two)

Sæsonkarakter: UB

Ingen spilletid. Ikke overraskende får han ikke sin kontrakt forlænget i Manchester United.

Mål og assists: 0/0

Kampe spillet ud af mulige: 0/14

Spilleminutter:  0

Matthew Willock: Udlejet til Crawley Town (League Two) og St. Mirren (Skotske Premiership)

Sæsonkarakter: 4

Willock blev udlejet af to omgange, hvor han aldrig rigtigt formåede at tilspille sig en fast plads. Han fik dog spilletid igennem hele sæsonen, men ofte blev det ikke til særligt mange minutter. Willock er samtidig en af spilleren, som United ikke vælger at forlænge kontrakt med.

Mål og assists: 0/0

Kampe spillet ud af mulige: 25/33

Spilleminutter: 1435

Zak Dearnley: Udlejet til Oldham Athletic (League Two)

Sæsonkarakter: UB

Havde en flot start med Paul Scholes som træner. Efter Scholes’ kort efter forlod jobbet, forsvandt tilliden også til Dearnley. Fik heraf sporadisk spilletid under ny træner. Dearnley får ikke forlænget sin kontrakt i United.

Mål og assists: 1/0

Kampe spillet ud af mulige: 9/16

Spilleminutter: 526

James Wilson: Udlejet til Aberdeen (Skotske Premiership)

Sæsonkarakter: 3

James Wilson er efterhånden blevet 23 år, og med den alder forventes det, at man kan sætte et større præg i kampe for sit hold. Det formår Wilson fortsat ikke. Fire mål er det blevet til for angriberen, som ellers startede flot i klubben med et par klassemål. Siden da stoppede målscoringen, hvorfor det måske kan forklares at han blev rykket ud på fløjen. Her viste han sig faktisk udmærket frem, hvor han stod for et par oplæg. Det kan dog for alvor være svært at tro, at Wilson kan have en fremtid på Old Trafford, hvor flere dygtigere spillere står foran ham.

Mål og assists: 4/3

Kampe spillet ud af mulige: 33/42

Spilleminutter: 1417

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Daniel James skifter til United

Næste artikel

OT.dk transferoverblik: Anseeligt bud på Wan-Bissaka, Woodward arbejder på Fernandes og Bale på leje

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share