OT.dk transferoverblik: Fernandes og Longstaff er næste punkt på dagsordnen

Aaron Wan-Bissaka er så tæt, man kan være på at være Manchester United-spiller, men andre rygter florerer lystigt i og omkring Manchester. Læs om nogle af dem herunder.

Aaron Wan-Bissaka har været i Manchester i over et døgn, og er på mystisk vis endnu ikke blevet præsenteret. Han er blevet fotograferet flere gange i en United-trøje og spottet på Carrington, så det ligner, at det blot er et spørgsmål om tid før han bliver præsenteret.

I midlertid er der masser af andre rygter, der vedrører Manchester United, og dem kan du læse om herunder.

Paul Pogba er ikke på toppen af Real Madrids ønskeliste

Den normalt troværdige BBC-journalist David Ornstein fortæller, at Paul Pogba ikke er tæt på at være Real Madrid-spiller, på trods af den heftige flirt, der har været mellem parterne i de seneste måneder. Ornstein mener at vide, at Eden Hazard, Kylian Mbappe og Christian Eriksen alle har været væsentligt højere på listen.

Ornstein tilføjer derudover, at han vurderer sandsynligheden for en Pogba til Madrid-transfer til at være 10% sikker. Vi vælger at holde os til hans spådom, og dermed sige det samme.

Sandsynlighed for transfer: 10-15%

United er håbefulde om at kunne hente Sean Longstaff og Bruno Fernandes

Nu, hvor kant- og højrebackssituationen ser stabil ud, er næste punkt på dagsordnen den centrale midtbane, hvor Ole Gunnar Solskjær ifølge Evening Standard har udset sig Newcastles Sean Longstaff og Sportings Bruno Fernandes.

Her er United fortrøstningsfulde om, at Longstaff ønsker at forlade barndomsklubben i Newcastle, mens flere møder skulle være holdt med Bruno Fernandes, hvor United eftersigende har udkonkurreret Manchester City og Liverpool.

Sandsynlighed for Sean Longstaff-transfer: 40-45%

Sandsynlighed for Bruno Fernandes-transfer: 50-60%

United jagter ikke længere Icardi

Flere medier har tidligere på ugen kunne fortælle, at Manchester United var interessede i at bytte Romelu Lukaku for Mauro Icardi, hvis Lukaku skulle ende i Inter.

Nu kan The Sun så fortælle, at Mauro Icardi eftersigende ikke alligevel skulle være et emne i Manchester United, da klubben er bekymret for argentinerens opførsel udenfor banen.

Sandsynlighed for transfer: 0-5%

Wan Bissaka-aftalen er færdiggjort – men faldt næsten til jorden i sidste øjeblik

The Sun-journalisten Neil Custis kunne i går aftes fortælle, at Wan Bissaka-aftalen næsten var ved at falde til jorden, da Crystal Palace i sidste øjeblik krævede en 10 procents videresalgsklausul, hvis United videresælger Wan Bissaka for over 50 millioner pund.

Det var en klausul, Manchester United oprindeligt ikke var interesseret i at tilføje, men endte med at bukke under i sidste øjeblik, og nu ligner det et spørgsmål om tid før en præsentation af højrebacken er klar.

Sandsynlighed for transfer: 99-100%

Det var de transferrygter, der var for denne gang. Vi vender stærkt tilbage i midtugen med et nyt transferoverblik, hvor Wan Bissaka forhåbentligt er blevet præsenteret i mellemtiden.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Valencia skifter tilbage til Ecuador

Næste artikel

Officielt: Wan-Bissaka skifter til United

ANNONCE