Luke Shaw: Telles har forbedret mig

Manchester Uniteds foretrukne venstreback, Luke Shaw, mener selv, at ankomsten af Alex Telles har bidraget til sine flotte præstationer.

Overvægt, manglende fart, attitudeproblemer og selvtræning har alle været emner, der i en del år har kunnet forbindes med verdens dyreste teenager anno 2014.

I går kårede vi ham til kampens spiller. Luke Shaw kan meget vel være i gang med sin bedste sæson i United-trøjen. 

Det kan der alt sammen være en god forklaring på. En ny konkurrant tvinger Luke Shaw til at yde sit bedste. For nu er Alex Telles er kommet ind i truppen, og kampen om pladsen på venstreback smitter nemlig af på begge spillere. 

– Alex [Telles, red.] og jeg har et rigtig godt forhold, og han presser mig til det yderste hver dag. Vi kommer godt ud af det med hinanden, og det er fedt at have denne sunde konkurrence, hvor vi får det bedste frem i hinanden, fortæller Luke Shaw der har spillet 14 kampe i Premier League i denne sæson. 

I gårsdagens kamp spillede Shaw en fremragende kamp, hvor han både havde Salah og Mané i lommen, samtidig med, at han truede i det offensive. Venstrebacken takkede for den tillid manager Ole Gunnar Solskjær har vist ham i den seneste tid. 

– Jeg har det rigtig godt med og er glad for, at Ole [Gunnar Solskjær, red.] tror på mig og viser mig den tillid som han gør i øjeblikket. 

Luke Shaw, og resten af United-truppen, skal allerede i aktion igen på onsdag, hvor Fulham venter på Craven Cottage. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Flere spillere rygtes væk fra United

Næste artikel

U23: Leicester slår United i målrigt opgør

ANNONCE