OT.dk transferoverblik: Inter byder på Lukaku, Solskjær forventer tre spillere mere

Aaron Wan-Bissaka ser ud til at trække United-trøjen over hovedet, men hvad kan vi ellers forvente os til og med den 9. august, hvor transfervinduet i Premier League lukker i? Vi bringer dig her nogle af de varmeste rygter og forsøger at vurdere, hvad sandsynligheden er for, at de går i hus.

Manchester United præsenterer højst sandsynligt senere i dag den engelske højreback, Aaron Wan-Bissaka, for hvad der tyder på at blive i omegnen af 50 millioner pund. Status er dermed, at klubben indtil nu i dette transfervindue har hentet to unge talentfulde spillere i form af netop Wan-Bissaka samt den walisiske kantspiller, Daniel James. Derimod er ingen spillere fra klubben blevet solgt den anden vej.

Men hvad er de varmeste rygter i øjeblikket, når det kommer til transferemner fra eller til ”De Røde Djævle”?

Inter jagter officielt Romelu Lukaku

Der er ikke længere nogen tvivl om, at Lukaku ønsker at forlade United til fordel for Inter. Og skulle man tro rygterne, nærmer en transfer sig også. Ifølge Gianluca Di Marzio, italiensk rapporter fra Sky Sports, har den italienske klub allerede afgivet sit første bud på den bomstærke belgier. Angiveligt skulle buddet lyde på, at Inter betaler 75 millioner kroner for at leje Lukaku over to år, hvorefter klubben er forpligtet til at købe ham fri efterfølgende for 450 millioner. Det vides endnu ikke, om Ed Woodward og co. finder buddet acceptabelt.

Ifølge London Evening Standard tyder det dog på, at der skal mere til for at sikre sig angriberens underskrift. Den engelske tabloidavis skrev nemlig tirsdag, at der skal 80 millioner pund, svarende til næsten 700 millioner kroner, til at gøre klubben tilfredse.

Der er dog ikke længere nogen tvivl angående, at Lukaku er Inters helt store transfermål denne sommer. Belgierens agent, Federico Pastarello, bekræftede nemlig mandag over for flere italienske medier, heriblandt Corriere Dello Sport, at der er interesse fra klubben.

Sandsynlighed for transfer: 65-70%.

United er, endnu engang, interessede i Samuel Umtiti

Sådan lyder det fra Mundo Deportivo. Den spanske avis skriver, at Umtitis agent har mødtes med Barcelona for at diskutere franskmandens fremtid i klubben. Ifølge avisen er Umtiti dog fast besluttet på at blive i Barcelona og kæmpe for sin plads på holdet. United har i flere omgange udset Umtiti som det perfekte køb til midterforsvarpositionen, som de har haft problemer med i mange år.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%.

United kæmper mod City om Harry Maguire

Det tyder på, at det bliver en af de to Manchester-klubber, der kommer til at sikre sig den engelske midterforsvar, Harry Maguires, underskrift denne sommer. Skal man tro Sky Sports, er begge klubber klar til at betale i omegnen af 65 millioner pund for at få en handel i hus.

Pep Guardiola ønsker Maguire som følge af, at han er nødsaget til at hente endnu en englænder til sin trup for at leve op til Premier Leagues krav om hjemmeavlede spillere. Ole Gunnar Solskjær derimod, ser Maguire som den ideelle makker til Victor Lindelöf i klubbens midterforsvar. Skal man tro på, hvad de forskellige aviser skriver, tyder det på, at City i øjeblikket fører kampen om at få en transfer hus.

Sandsynlighed for transfer: 15-20%.

Ole Gunnar Solskjær ønsker fortsat tre spillere

Et lidt anderledes rygte går på, at Uniteds norske manager fortsat ikke er tilfreds trods to succesfulde transfers indtil videre denne sommer. Skal man tro på James Robson fra London Evening Standard, venter der fortsat tre signings forude, hvis det skal stå til manageren. Robson kommer også med tre konkrete bud på, hvem de tre spillere kunne være. Her nævner han Harry Maguire fra Leicester, Sean Longstaff fra Newcastle samt Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

BBC: Longstaff er højt på Uniteds liste

Næste artikel

Sky: Wan-Bissaka har bestået lægetjek - kan offentliggøres fredag

ANNONCE