OT.dk transferoverblik: Lukaku nærmer sig Inter

Det engelske transfervindue lukker i morgen, og der er stille omkring indgående transfers, mens Lukaku er på vej ud.

Manchester United har hentet tre spillere denne sommer, og skal man tro flere af de troværdige engelske journalister, så bliver det højst sandsynligt ikke til flere, selvom klubben dog stadig overvejer mulighederne.

Vi tager her et kig på, hvad der kan ske de næste par timer og dage.

Lukaku er tæt på Inter

Den belgiske angriber har angiveligt ikke tænkt sig at træne med i Manchester, og det har da også længe set ud til, at han ville være fortid i Manchester United efter denne sommer. I weekenden var en byttehandel med Paulo Dybala tæt på men kollapsede i sidste øjeblik, og nu er Inter, som længe lignede næste destination for Luaku, tilbage i førersædet.

Simon Stone fra BBC skriver på Twitter, at en transfer er tæt på, efter Inter tidligere i dag har afgivet et bud, der angiveligt har tilfredsstillet United-ledelsen. En handel ser derfor ud til at være på trapperne.

Sandsynlighed for transfer: 70%

Ingen Eriksen eller Fernandes til det nordlige England

Tirsdag var der rygter – endda stærke – der fortalte, at Manchester United overvejede at sende et bud afsted til Tottenham Hotspurs i forsøget på at lokke Christian Eriksen til klubben. Men til formiddag skrev flere troværdige journalister – heriblandt Simon Stones – at interesseren var kølnet igen, da der var en fornemmelse af, at den danske midtbanespiller drømmer om at slå sine folder i spansk fodbold.

Der bliver derfor ingen Christian Eriksen til United-handel.

Hvad angår Bruno Fernandes, så er det en anden størrelse. Over sommeren har den portugisiske midtbanespiller flere gange booket sin flybillet ifølge portugisiske medier, der ofte har meldt om en ‘færdig handel indenfor 48 timer’.

Midtbanespilleren er som bekendt ikke blevet United-spiller til nogle fans store skuffelse, men skal man tro Andy Mitten og Simon Stones har det ikke været tæt på. De mener, at det er Fernandes’ agent, der har fodret den nationale presse i et forsøg på at få solgt sin klient, men United har ikke fulgt op på den indledende interesse, de to United-journalister mener, at klubben havde. 

Henter United nye spillere inden torsdag klokken 18?

I skrivende stund er der ikke meget, der tyder på nogle indgående transfers. United valgte ikke at gå videre med interessen i Dybala og siden Christian Eriksen, så lige nu er der ikke mange bud på, hvem der kan komme til at trække United-trøjen over hovedet. 

Flere journalister, der koncentrerer deres arbejde om Manchester United, skriver, at klubben arbejder på nogle forskellige cases, men umiddelbart er fornemmelsen, at det er usandsynligt, der vil ske mere.

Hvis man husker tilbage til 31. august 2015, var der sikkert ikke mange, der havde regnet med, at en ukendt franskmand ved navn Anthony Martial skulle blive præsenteret. Så der kan ske meget inden i morgen aften omkring aftensmads-tid. Vi følger selvfølgelig med på her på siden!

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Magure får trøjenummer 5

Næste artikel

Deadline Day-rygte: Rojo er på vej til Everton

ANNONCE