Over ti lånetilbud til Elanga: Venter på Uniteds beslutning

Fabrizio Romano siger søndag, at Anthony Elanga har modtaget over ti lånetilbud i januar, men at han venter på grønt lys fra Manchester United.

Anthony Elangas 2022/23-sæson har ikke været en, han indtil videre vil huske positivt. Men det betyder ikke, at der ikke er interesse for ham. Tværtimod.

Fabrizio Romano siger nemlig, at over ti klubber har henvendt sig om at få mulighed for at hente den svenske kantspiller.

Heriblandt er det ingen hemmelighed, at Borussia Dortmund og PSV Eindhoven har været aktive i jagten på Elanga, men også italienske klubber skulle være interesseret i ham på en lejeaftale.

Der er dog ikke truffet en beslutning endnu, og Elanga-lejren venter på at få grønt lys fra Manchester United. Men dette kan altså tage op til transfervinduets sidste timer, før det kan lade sig gøre.

Bør Manchester United sende Elanga på lån for at give ham mere spilletid, eller har man brug for ham i angriberrotationen?
Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet, så er du med i konkurrencen om en United-trøje.

3 kommentarer
  1. Afsted med den unge svensker.
    Han har både brug for at udvikle sit spil ydeligere og hæve hans selvtillid gevaldigt.
    Man kunne håbe han får samme tur i den som Amad har. Men ligemeget hvad er der langt til fast spilletid – vi har mange offensive kanoner der står foran og de jo ikke ligefrem oppe i årene. 🔴🔴

  2. Kristian har helt ret…Elanga bør faktisk sælges, men hvis et udlån nu kan give ham “lidt tur i den” kan et salg til sommer måske kaste lidt flere pund i kassen.

    Han skal videre, tror faktisk Bundesligaen vil være det bedste match for ham.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Paul Ince med roser til Erik ten Hag: Han har løftet hele klubben

Næste artikel

Videoklip: Weghorst er for høj til interview

ANNONCE