Paul Ince med roser til Erik ten Hag: Han har løftet hele klubben

Manchester United er på vej mod bedre tider efter flere svære år. Det vurderer Readings manager, Paul Ince. Han udtaler samtidig, at han var en smule skræmt af Erik ten Hags 11 udvalgte til gårdagens FA Cup-kamp.

Den tidligere United-spiller, Paul Ince, måtte i går aftes se sit Reading-mandskab blive besejret komfortabelt af et kontrollerende United-hold. Selvom målene lod vente på sig, så var Manchester Uniteds videre avancement aldrig for alvor i fare.

Paul Ince mener også, at Manchester United er forandret under Erik ten Hag.

– Det skal ikke lyde respektløst, men hvis vi havde mødt United for et år siden, så havde vi følt, at vi kunne slå dem. Erik ten Hag har løftet hele klubben. De sidste to-tre år har været hårde for fansene, og for mig ligner det, at de er ved at komme sig, siger han.

Det var et stjernespækket United-hold, som bød Championship-holdet velkommen. Erik ten Hag tog ikke let på opgaven, hvilket Paul Ince respekterer.

– Når du kommer til Old Trafford, så vil du møde de bedste spillere. Det faktum, at Erik ten Hag stillede med sin stærkeste startopstilling, viser hvilken respekt, han har for mig, klubben og spillerne.

Paul Ince var dog alligevel blevet en smule overrasket, da han fik fingrene i Uniteds startopstilling før kampen.

– Man bruger ugen på at tænke: “Kommer han til at spille, eller kommer han til at spille?”. Så ser du deres startopstilling og tænker: “Jesus, han giver den hele armen”, fortæller han.

Manchester United er med 3-1 sejren over Reading klar til 1/8 finalerne, som afvikles i starten af marts.

Hvordan husker du Paul Ince i United-trøjen? Giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en United-trøje.

 

 

 

1 kommentar
  1. Jeg husker tydeligt Hr Ince som indpisker på Uniteds midtbane….han havde et godt skud fra distancen.

    Men da han skiftede til Liverpool var han glemt i min bog, slut.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Eriksen forlod Old Trafford på krykker

Næste artikel

Over ti lånetilbud til Elanga: Venter på Uniteds beslutning

ANNONCE