Overblik: Her skal United i aktion næste gang

Med den skuffende 23/24 sæson kun lige færdigspillet, er det nu tid til at se frem mod den næste. Her følger et overblik over de første udfordringer.

Manchester United er gået på sommerferie, og en del spillere er på vej til Tyskland for at deltage i sommerens EM.

Det drejer sig om Harry Maguire, Luke Shaw og Kobbie Mainoo for England. Scott McTominay for Skotland og Altay Bayindir for Tyrkiet. Bruno Fernandes og Diogo Dalot for Portugal samt Christian Eriksen og Rasmus Højlund for Danmark.

Trupperne kan dog stadig nå at blive ændret, hvorfor ovenstående ikke nødvendigvis står skrevet i sten.

Men måske kommer en eller flere af de ovenstående til at stå i finalen den 14. juli i Berlin. I så fald kommer de dog ikke til at deltage i Uniteds næste kamp, som spilles dagen efter i Trondheim. Med Rosenborg som modstanderen.

Fem dage senere spiller man i Edinburgh, ligesom man gjorde sidste sommer mod Lyon. Denne gang er det dog mod Rangers. Efter de to opgør flyver truppen til USA og fortsætter sin pre-season derovre.

USA-tur og Community Shield

Den 27. juli spiller man mod Arsenal i Los Angeles. Herefter rejser man til San Diego og spiller mod Real Betis den 1. august.

Kampen spilles på Snapdragon Stadium, som ud over at lægge navn til stadion også kommer til at pryde Uniteds trøjer i den nye sæson.

Tre dage senere spiller man mod Liverpool i Columbia, South Carolina, inden man vender hjem igen til England.

United spiller nemlig sin første betydningsfulde kamp den 10. august på Wembley Stadium. Som vindere af FA Cup skal man spille mod de engelske mestre, Manchester City, i FA Community Shield.

Det er Uniteds første Community Shield siden 2016. Her vandt man 2-1 over Leicester City efter mål af Jesse Lingard, Jamie Vardy og Zlatan Ibrahimovic.

Overblik over pre-season datoer:

Mandag d. 15. juli – Rosenborg, Trondheim

Lørdag d. 20. juli – Rangers, Edinburgh

Søndag d. 28. juli – Arsenal, Los Angeles

Torsdag d. 1. august – Real Betis, San Diego

Søndag d. 4. august – Liverpool, Columbia

FA Community Shield:

Lørdag d. 10. august – Man City, Wembley

 

Forrige artikel

Finaleafstemning: Årets spiller for læserne

Næste artikel

Tirsdagens rygter

ANNONCE