Overblik: Her skal United-spillere i aktion ved EM – semifinaler

Kun to United-spillere tilbage ved det års udgave af EM. Her følger et overblik over den ene semifinale, hvor United-spillerne kan komme til at spille en rolle.

Foto. Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Onsdag den 10. juli kl. 21 – Luke Shaw og Kobbie Mainoo, England mod Holland- TV2

Indtil videre har det engelske landshold ikke imponeret de mange eksperter med offensivt spil ved denne slutrunde. Det så bedre ud mod Schweiz, hvor Gareth Southgate spillede med et 3-mands forsvar.

I kvartfinalen viste de engelske spillere sig meget selvsikre, da kampen skulle afgøres på straffespark. Ingen slinger i valsen og denne selvsikkerhed kan tages videre med i semifinalen mod Holland, der har været kendetegnene ved at kunne skifte udtryk under kampene.

Kobbie Mainoo startede inde mod Schweiz og forventes at starte på midtbanen igen. Luke Shaw fik 42 minutter i kvartfinalen og der bliver spekuleret i om han starter i stedet for Trippier, der modsat Shaw er højrefodet.

Chance for plads i engelsk startopstilling: 35% Shaw 95% Mainoo

Rygnumre: 3 Shaw 26 Mainoo

Derudover kan man som United-fan opleve tidligere røde djævle i form af Memphis Depay, Wout Weghorst og Daley Blind og holde øje med de to United emner Joshua Zirkzee (#21) og Matthijs De Ligt (#3)

 

Skriv et svar
Forrige artikel

Medier: Greenwood var på Carrington mandag - Sancho mødte ikke op

Næste artikel

Ten Hag: De vil hæve baren

ANNONCE