Manchester United Women

Overblik: Manchester United Women slutter i top fire

Den bedste kvindelige fodboldrække i England er netop færdigspillet. Her sluttede Manchester Uniteds kvinder på en fjerdeplads.

Uniteds bedste kvindehold tabte forleden 4-2 til Chelsea i den sidste kamp i dette års FA Women’s Super League. Nederlaget betød, at Chelsea, som havde danske Pernille Hader i startopstillingen, kunne lade sig krone som engelske mestre for tredje sæson i streg.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Forinden kampen var det dog allerede definitivt, at United-kvinderne ville slutte på ligaens fjerdeplads.

Det er andet år i streg, at United Women ender på en fjerdeplads i ligaen, hvilket betyder, at holdet lige nøjagtigt misser tredjepladsen, som giver billet til kvindernes Champions League for den kommende sæson.

“De Røde Djævle” har haft danske Signe Bruun på holdet siden vinter, hvor den 24-årige landsholdspiller kom til på en lejeaftale. Opholdet blev dog ikke som håbet, og angriberen står kun noteret for i alt fem ligakampe.

– Jeg synes, vi har udviklet os. Vi er selvfølgelig skuffede over at misse Champions League, fordi vi sætter høje standarder, men vi fokuserer på, hvad vi kan gøre søndag, hvilket er at forsøge at slå et vidunderligt Chelsea-hold, lød det fra United Women’s cheftræner, Marc Skinner, før sæsonens sidste kamp.

Topscorer for United i ligaen blev 23-årige Alessia Russo, som sluttede på ni mål.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

Youth Cup 2022: Dem skal du holde øje med

Næste artikel

Før finalekamp: Garnacho vinder stor ungdomspris

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
4
Share