Før finalekamp: Garnacho vinder stor ungdomspris

Alejandro Garnacho er denne sæsons vinder af Jimmy Murphy Young Player of the Year-prisen.

Manchester Uniteds unge kantspiller Alejandro Garnacho har haft noget af et kometforår med adskillige mål og assists, debut for førsteholdet, udtagelse til det argentinske landshold og en finaleplads i FA Youth Cup – som spilles i aften.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og nu kan den 17-årige argentiner såmænd også kalde sig vinder af Jimmy Murphy Young Player of the Year Award – årets akademispiller i Manchester United.

LÆR MERE OM, HVEM ALEJANDRO GARNACHO ER HER

Det er en pris, som tidligere er blevet vundet af Ryan Giggs, Paul Scholes og Phil Neville, og senerehen Marcus Rashford, Axel Tuanzebe og Anthony Elanga.

Alejandro Garnacho kan passende krone den flotte pris og den fornemme sæson med en finalesejr i aften over Nottingham Forest i FA Youth Cuppen. Den kamp kan du i øvrigt se fra klokken 20:30 på Viaplay.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Manchester United Women

Overblik: Manchester United Women slutter i top fire

Næste artikel

FA Youth Cup-finale: De 11 udvalgte mod Nottingham

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
1
Share