Owen: Jeg kan gøre en forskel

Manchester Uniteds nummer 7 har blot spillet fire kampe i denne sæson, og han har endnu ikke været på banen i år. Dette skyldes den skade, som han pådrog…

Manchester Uniteds nummer 7 har blot spillet fire kampe i denne sæson, og han har endnu ikke været på banen i år. Dette skyldes den skade, som han pådrog sig i efteråret, men nu lader det til, at der er lys forude for den uheldige englænder. 

“Det har været et par hårde måneder – at se gutterne løbe den ene vej ud mod banerne, mens jeg går den anden vej mod styrkerummet”

“Enden er nær. Jeg netop påbegyndt træningen igen, så forhåbentlig er jeg tilbage i løbet af et par uger og klar til at blive udtaget igen,” fortæller Owen til The Sun. 

Den 32-årige angriber har fået selvtillid af hans managers seneste udtalelser omkkring ham. Sir Alex Ferguson udtalte for nyligt, at Owen stadig har en rolle at spille – også i denne sæson. Det tror Michael Owen også på. 

“Hvis han (red. Ferguson) mangler et mål og sætter mig på banen, så håber og tror jeg, at jeg kan gøre, hvad han siger.”

Den tidligere Real Madrid-, Newcastle-, og Liverpool-spiller har indtil videre spillet 52 kampe for “De Røde Djævle”, siden han kom til klubben i 2009.

Forrige artikel

Bébé is back

Næste artikel

Giggs: Kampen mod Blackburn er et mini-derby

ANNONCE