Giggs: Kampen mod Blackburn er et mini-derby

Manchester United møder mandag aften klokken 21 Blackburn Rovers på Ewood Park. De seneste kampe mod Blackburn viser, at lokalopgøret i Lancashire ikke er…

Manchester United møder mandag aften klokken 21 Blackburn Rovers på Ewood Park. De seneste kampe mod Blackburn viser, at lokalopgøret i Lancashire ikke er en walk-over, for United har kun vundet to ud af de seneste 11 opgør på Ewood Park.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Stemningsmæssigt mener Ryan Giggs, at Ewood Park er svært sted at spille. På trods af Uniteds fans er givet en større andel udebane-billetter, end hvad den normale standard er, så vil Blackburns fans være tændte og give Uniteds fans’ sangstemmer kamp til stregen.

Dårligt spil har ikke betydning for titel-ræset
“Det er alt et svært sted for at spille,” siger Ryan Giggs til manutd.com.

“Vi har altid taget en god portion fans med os til kampen, men det ser bare ud til, at det tænder Blackburns fans, som altid er kampklar.”

“I nogle kampe har vi ikke spillet særlig godt i Blackburn, og vi har fået en eller to spillere udvist på Ewood Park oven i det Det er et svært sted at spille, selvom vi har gode minder fra sidste sæson, hvor vi vandt ligaen i Blackburn.”

“Det er vigtigt, at vi tager dertil og prøver på at få et godt resultat. Men jeg tror ikke, at kampen mod Blackbun vil have den samme betydning for titelræset, som det har haft i de to seneste sæsoner. Der vil stadig været mange point på spil. Selvom vi taber til Blackburn, vil der være 21 point endnu, vi kan vinde. Jeg tror, det bliver tæt,” siger Giggs.

Forrige artikel

Owen: Jeg kan gøre en forskel

Næste artikel

U18: Endelig en ligasejr

ANNONCE