Owen overvejer karrierestop

30-årige Michael Owen overvejer at indstille karrieren, når hans kontrakt med Manchester United udløber til sommer. Den engelske angriber håber dog stadig…

30-årige Michael Owen overvejer at indstille karrieren, når hans kontrakt med Manchester United udløber til sommer. Den engelske angriber håber dog stadig på, at Alex Ferguson tilbyder ham en forlængelse.

For den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller har ikke i sinde at skifte til en lavere rangerende klub end ”De Røde Djævle”.

”Jeg ville elske at blive her, men det må du spørge manageren om.(…) Jeg ved ikke, om jeg ville kunne fortsætte, hvis jeg skiftede til en mindre klub i Premier League. Jeg ville stadig kunne score mål, men chancerne for det ville blive færre, og jeg ved ikke, om jeg ville nyde det i lige så høj grad,” siger Owen overfor The Irish Times.

Verdens bedste fodboldspiller anno 2001 udelukker samtidig et skifte til en af de lavere rækker.

”Jeg føler bare ikke, at mit spil passer til et hold, der har det svært. Jeg skifter ikke til en lavere række. Jeg har spillet for både gode og dårlige hold, og jeg ved, hvad jeg foretrækker. Når man spiller her (i United, red.), er der masser af kvalitet,” fortsætter Owen.

Michael Owen har siden sit skifte fra Newcastle til United i 2009 kæmpet med et hav af skader. Således også i øjeblikket, hvor han først meldes spilleklar om tre ugers tid.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Tottenham Hotspur

Næste artikel

Fergie: Mesterskabet kan gå fem veje

ANNONCE