Owen: Tog til United for at vinde

Manchester Uniteds aldrende angriber Michael Owen viste med to mål i tirsdags at han fortsat kan levere varen, selvom det blot var han 16. kamp fra start…

Manchester Uniteds aldrende angriber Michael Owen viste med to mål i tirsdags at han fortsat kan levere varen, selvom det blot var han 16. kamp fra start i United siden hans overraskende skifte i 2009.

De to mål mod Leeds United bragte med det samme englænderen på forsiden af alle engelske aviser, hvorefter debatten om det tabte engelske talent straks begyndte at rulle. Kritikere hævder således at englænderen fortsat har det der skal til, men ikke har en chance for at vise det i en klub som United hvor konkurrencen i angrebet er så stor. Dette har medført flere anklager mod Owen om at han spiller i United på grund af pengene.

Men det er langt fra tilfældet, fortæller Michael Owen i et interview med The Observer.

“Den sidste ting jeg troede jeg skulle blive beskyldt for ved at skifte til Manchester United var for at gøre det for pengenes skyld.
Jeg kunne have skiftet til en række andre klubber og tjent meget mere. Manchester United tiltrækker på grund af deres navn og deres evner til at vinde titler. Det gør at de kan tiltrække spillere som mig. Det er der hvor de har en fordel, hvor de ikke behøver at tilbyde høje lønninger,” fortæller Owen til avisen, og fortsætter:

“I andre klubber må en rig investor betaler dobbelt så meget, fordi de ved de ellers ikke vil få spilleren. Min situation er modsat. Jeg blev tiltrukket af klubben på grund af dens spillere, manager og evnen til at vinde titler. Pengene var ikke motivationen. jeg har haft en stor karriere og allerede tjent godt.”

Erfaren angriber

Selvom Michael Owen ikke har spillet mere end 16 kampe fra start, så har den erfarne engelske angriber med 89 landskampe på bagen fået en betydelig rolle på holdet.

“Jeg er meget tilbageholdende og mere genert end åben, så jeg vil ikke sige at jeg er god til at hive folk til side og få en snak og fortæller dem hvad de skal gøre.”

Få Michael Owen på din Manchester United-trøje her.

“Jeg er vel mere som Scholes og Giggs på mange måder, så jeg er der altid hvis nogen har noget at sige eller spørge om. Vi mistede en del spillere af den kapacitet. Vi mistede Edwin van der Sar, Gary Neville og Paul Scholes i sommers. Der er vel kun Giggs, mig og Rio Ferdinand tilbage fra den generation. Jeg tror jeg er den tredje ældste, hvilket er ret skræmmende!”

Forrige artikel

Ferguson: Crouch laver altid frispark

Næste artikel

Owen hylder Chicharito

ANNONCE