På lånt tid: Borthwick-Jackson scorede sine to første senior-mål

I løbet af den sæsonen vil vi på Oldtrafford.dk følge ugentligt op på de United-spillere, som er udlejede.

Joel Pereira: Udlejet til Vitória Setúbal (Premeira Liga)

Vitória Setúbal – Moreirense: 3-0

Spillerpræstaion: I en kamp hvor hjemmeholdet Setúbal styrede kampen, efterlod det Joel Pereira relativt arbejdsløs i målet. Han havde dog et par fine redninger i første halvleg, som var medvirkende faktor til hans andet clean sheet siden sin udlejning.

Kampe spillet ud af mulige: 5/8

Clean sheets: 2

Spilleminutter: 450

Næste kamp: CF Os Armacenenses – Vitória Setúbal d. 21/10 (Pokal)

Demetri Mitchell: Udlejet til Hearts (Premiership)

Rangers FC – Hearts: 3-1

Spillerpræstation: Den unge englænder var placeret på venstre back i en svær udebane kamp mod Rangers. Herfra spillede han en smule under hans normale niveau, hvor han særligt ikke lykkes med offensive løb. Kampen var i øvrigt Hearts første nederlag i sæsonen, hvor de fortsat ligger i spidsen af den skotske Premier League.

Kampe spillet ud af mulige:6/6

Spilleminutter: 519

Mål og assists: 0

Næste kamp: Hearts – Aberdeen d. 20/10

Cameron Borthwick-Jackson: Udlejet til Scunthorpe United (League One)

Scunthorpe United – Charlton: 5-3

Spillerpræstation: Borthwick-Jackson er ved træner-skiftet, blevet rykket lidt længere frem ad banen, og fungerer som wingback. I kampen mod Charlton viste han hvorfor. To mål af den unge englænder, og det var vel og mærket flotte ”angriber-mål”. Top karakter til Borthwick-Jackson! Målene var desuden hans første på senior-plan

Scunthorpe – Lincoln City: 1-1 (1-3) (Football League Trophy)

Spillerpræstation: Englænderen sad på bænken de første 69 minutter, og kom ind ved stillingen 1-0. Kampen endte 1-1, og måtte derfor ud i straffespark, hvilket desværre ikke faldt ud til hans holds fordel.

Kampe spillet ud af mulige: 11/14

Mål og assists: 2

Spilleminutter: 854

Næste kamp: Scunthorpe United – Peterborough d. 13/10

Timothy Fosu-Mensah: Udlejet til Fulham (Premier League)

Fulham – Arsenal: 1-5

Spillerpræstation: Fosu-Mensah er fortsat ude med skade, og det rygtes at han kan være ude op til fire måneder.

Kampe spillet ud af mulige: 5/9

Spilleminutter: 365

Næste kamp: Cardiff City – Fulham d. 20/10

Axel Tuanzebe: Udlejet til Aston Villa (Championship)

Aston Villa – Preston North: 3-3

Spillerpræstation: Tuanzebe havde en hård kamp i midterforsvaret, hvor han i mange omgange blev den lille i luftduellerne. Kampen blev hellere ikke nemmere af at hans makker i forsvaret, James Chester blev udvist 35 minutter før tid.

Millwall FC – Aston Villa: 2-1

Spillerpræstation: Fik uheldigvis rettede et skud af ind i målet i endnu en svær kamp i midterforsvaret. Havde dog en vital blokering kort efter sin uheldige rolle.

Kampe spillet ud af mulige: 11/13

Spilleminutter: 909

Næste kamp: Aston Villa – Swansea City d. 20/10

James Wilson: Udlejet til Aberdeen (Premiership)

Aberdeen FC – St. Mirren: 4-1

Spillerpræstation: James Wilson fik på trods af det store overtag i kampen, desværre ikke scoret. Han havde ellers et par muligheder, men det sidste held manglede.