Rooney: United-spillerne skal steppe op

Wayne Rooney bakker Jose Mourinho op og udtaler, at hans gamle holdkammerater skal tage sig sammen. Det siger DC United-spilleren til The Telegraph efter Manchester Uniteds mildest talt ringe sæsonstart.

De rødklædte United-spillere har præsteret under niveau, og de er nødt til at tage en stor del af skylden for holdets dårlige sæsonstart. Det mener klubbens tidligere kaptajn Wayne Rooney, der blev solgt for 15 måneder siden. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg ved, at Jose Mourinho får rigtig meget kritik, men som jeg også har sagt før, så er spillerne nødt til at steppe op. De er nødt til at gøre det bedre. Manageren er bare en nem skydeskive, siger englænderen til The Telegraph. 

Han var også anfører i klubben, da Louis van Gaal blev fyret. Og dengang, føler Rooney, var historien den samme: 

– Van Gaal tog mange slag, men bag lukkede døre sagde jeg til spillerne: “Vi er nødt til at gøre det bedre”. Personligt syntes jeg, at Louis van Gaal gjorde sit arbejde godt, og at det var os spillere, der ikke præsterede. 

LÆS OGSÅ: BLOG: MOURINHO HAR MISTET KONTROLLEN: MEN HVOR MANGE AF UNITED-SPILLERNE KAN SE SIG SELV I ØJNENE? 

På spørgsmålet om hvorfor, at Manchester United-spillerne ikke kan finde niveau, og hvorfor de allerede har smidt 10 point i sæsonens første otte kampe, peger Wayne Rooney på manglende rutine. 

– Det er et ungt hold, og der er et anderledes pres på dem i dag. De mangler måske nogle af den slags rutinerede spillere, som var i klubben, da jeg var ung, siger han. 

Den i dag 32-årige levende legende kom til Old Trafford som 18-årig, scorrede et hattrick i sin debutkamp, vandt 11 store trofæer og blev den mest scorende spiller i Manchester Uniteds historie.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick var tæt på Arsenal-skifte

Næste artikel

På lånt tid: Borthwick-Jackson scorede sine to første senior-mål

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share