Pallister: Skønt at se de unge gribe chancen

Uniteds tidligere forsvarskæmpe roser de to unge talenter, der har fået en flot start på karrieren i United-trøjen.

I en sæson med svingende resultater og præstationer på det jævne, har det varmet de fleste supporteres hjerter, at United har givet chancen til en række unge talenter fra akademiet.

Et par af dem, der virkelig har grebet chancen, er forsvarsspilleren Cameron Borthwick-Jackson og angriberen Marcus Rashford. De får da også masser af rosende ord med på vejen af Uniteds tidligere forsvarsspiller Gary Pallister.

– Den der vel stjæler overskrifterne er Marcus Rashford. At score fire mål i de første to kampe du spiller, er alle spilleres drøm. Det er fantastisk at se den modenhed og styrke han har vist, selv om han bare er 18 år, lyder det fra Pallister.

Begge de to talenter har fået chancen, mens mere rutinerede kræfter har været ude med skader. Rashford blev pludselig kastet for løverne, da Rooney og Martial var ude, mens også Borthwick-Jackson fik chancen, eftersom Rojo og Shaw var væk fra venstrebacken.

Cameron Borthwick-Jackson har imponeret Gary Pallister, der føler venstrebacken er vokset og blevet bedre og bedre for hver kamp han har fået.

– Cameron har imponeret mig, og har virkelig udviklet sig fra kamp til kamp. Han så lidt nervøs ud, da han fik sin debut. Det er ikke så overraskende, for han var måske ikke helt klar på at få debut allerede nu, men han er vokset og blevet mere moden i sit spil.

– Det er skønt at se unge knægte få chancen, noget de altid gør i Manchester United, og lad os håbe de kan blive ved med at udvikle sig i United-trøjen, siger Pallister til manutd.com.

Cameron Borthwick-Jackson har fået 12 kampe for United i denne sæson, og er netop kommet tilbage efter et par uger på sidelinjen med en mindre skade. Rashford har spillet otte kampe og nettet fire gange for United indtil videre. Begge er med i den trup, der er udtaget til morgendagens lokalbrag mod City.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Forrige artikel

- Kun Rashford viser gejst og vilje

Næste artikel

Avis: Mourinho har underskrevet pre-kontrakt

ANNONCE