Park træner med i næste uge

Ji-Sung Park har ikke været for heldig, hvad angår skader, siden han skiftede til Manchester United fra PSV Eindhoven. Sidste sæson var ingen undtagelse,…

Ji-Sung Park har ikke været for heldig, hvad angår skader, siden han skiftede til Manchester United fra PSV Eindhoven. Sidste sæson var ingen undtagelse, hvor Park gik glip af hele første del på grund af en knæskade.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den sydkoreanske landsholdsspiller spillede dog en vigtig rolle, da sæsonen gik på hæld, og var således med til at slå både AS Roma og FC Barcelona ud af Champions League.

I juni var den så gal med knæet igen, hvorfor Park måtte gå glip af de igangværende Olympiske Lege, som han ellers var blevet udtaget til.

Tingene går dog fremad, hvilket han i dag bekræftede over for MUTV:

”Der går nok en uge, før jeg vender tilbage, så tingene skrider fremad. Jeg ser frem til dette, for jeg missede seks måneder af sidste sæson, og jeg ønsker at vise mine evner.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martin ryger til Forest

Næste artikel

Van der Sar tøver med beslutning

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share